Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Titeket nem bosszant hogy egy...

Titeket nem bosszant hogy egy tanulatlan vállalkozó milliókat keres?

Figyelt kérdés

Van néhány vállalkozó ismerősöm, milliókat keresnek, de mindenféle rosszindulat nélkül némelyik olyan buta mint a föld.

Amit csinálnak ahhoz aránylag értenek, de amúgy a kapa kilóg a szájukból. A témájuk kimerül abban hogy kit dugnának meg, milyen kocsit vesznek, meg mi volt a tegnapi meccsen.

Ilyenkor elgondolkozok hogy egy orvos, mérnök, közgazdász, tanár...éveket tanul, idegen nyelvet beszél, intelligens, aztán a töredékét keresi.

2020. nov. 10. 18:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Pont ezért lesznek sikeresek, az ész néha csak hátrány. Politikusok közt is akad ilyen bőven (Orbán, Trump, stb)
2020. nov. 10. 18:24
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyit keres nem lehet buta. Valamit tud, egy vállalkozás nehéz elindítani, sok ember bele bukik. Az elején szinte csak veszteséges. Nem olyan könnyű mint hiszed. Szóval annyira nem lehetnek hülyék.
2020. nov. 10. 18:24
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
A munka értékét nem az ideálok hanem az határozza meg, hogy a piace mennyit hajlandó fizetni érte. Tehát ha valaki milliókat keres akkor valamit nagyon jól csinál, függetlenül attól, hogy nem egy szellemi sasmadár. Tanuld meg te is és még többet fogsz keresni.
2020. nov. 10. 18:25
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Mit tudom én lehet nem érdekli a magyar irodalom meg a versek, de az élethez van esze az biztos. Csak példaként írom.
2020. nov. 10. 18:26
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
*piace = piac
2020. nov. 10. 18:26
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
2. arról nem volt szó, h 0-ról indították be és arról se, hogy pl alátették. Nekem is van volt osztálytársam, 8-at alig tudta kijárni. Elment kőműves szakra, azt szerintem éppen befejezte, az apja is kőműves, volt minden gép, kitől tanulni és látni mit hogy kell. Kb már reggel is "actimellel" kezd, a matek nem az erőssége, de józan paraszti ésszel és tapasztalatból megcsinál mindent szépen és tényleg havonta 600+-t keres meg. Igaz nem is nyugdíjas munka, jó fizikum is kell hozzá.
2020. nov. 10. 18:29
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
Nézd, én múltkor láttam egy riportfilmet hogy lebuktatták a borsodi strici maffiát, akik svájcba intézték ki a lányokat, látszott minden kitakarással is hogy ilyen írástudatlan nem napon barnult ogrék a banda tagjai, még is olyan szintű szervezettség volt az "üzletükbe" ami legalább annyit igényel mint egy legális vállalkozást fenntartani.
2020. nov. 10. 18:30
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem bosszant, mert egyrészt a saját boldogulásommal vagyok elfoglalva, nem mások zsebében turkálok.

Másrészt ha milliókat keres, akkor valószínű, olyan szolgáltatást nyújt, amire nagy az igény és jól csinálja.

Nem kell irigykedni és háborogni, bárkinek joga van vállalkozni, lehet utánuk csinálni. Ha meg úgy érzed, a te szellemi színvonaladat nem ütik meg, barátkozni se kötelező velük.

2020. nov. 10. 18:33
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Én örülök a sikerüknek! ( Gondolom hogy nem volt benned semmi rosszindulat, mikor leírtad, hogy buta mint a föld)🙄
2020. nov. 10. 18:39
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
az actimel mutatja, hogy milyen gazdag...? :-DDDDDD
2020. nov. 10. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!