1 óra alatt mennyit keresel, he megkérdezhetem?
#7 Milyen vállalkozásod van, ami havi 2 millió profitot termel?
#10 Nagyon hihető hogy havi 3,5 milliót keresel, mint ahogy a #13 állítása szerint is havi 1,6 milliót minimum. Elárulnátok, hogy Magyarországon mivel lehet ennyi pénzt keresni?
#17:
Nem termelek havi 2 milliót. Egyetlen egyszer jött össze annyi.
Ne a normál munkaóra mennyiséggel szorozd fel! Azért írtam, hogy változó, és a leírt konkrétan csak az októberre vonatkozik.
Virtuális Asszisztens vagyok.
Különböző díjaim vannak.
Más a díja 1 órának, a 10 órás csomagnak, a 30 órás csomagnak, az 1 napos csomagnak, az 1 hetes csomagnak, a rövid projektnek, a hosszú projektnek, illetve van egyedi árajánlatra is lehetőség ami főképpen a gyorsan elvégzendő de sok munkával járó feladatoknál kerül elő.
Volt olyan hónap, amikor 140 munkaórával össz-vissz 745.490 nettó landolt a zsebemben, ami csak 5.325 forintos órabért jelent.
Viszont volt olyan is, amikor 1.648.870 lett a vége, össz-vissz 67 munkaórával, ami viszont 24.610 forintos órabér.
Az októberi, amit leírtam 13.070, az kerek 90 órával jött össze, 1.176.300.
#7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!