Miért hiszik azt az emberek hogy napi 1 óra munkával majd sok pénzt fognak keresni?
Annyit elárulhatnál, hogy milyen típusú munka, és hogy kb. mennyit lehet ezzel keresni...
Mindazonáltal azt én sem értem, mikor hosszabb ideje munka nélkül tengődő egyének sorra keresik a kifogásokat, hogy miért "nem éri meg" elmenni ide v. oda dolgozni....
Nem kell ottragadni, de picit kellemesebb úgy keresgélni jobb állás után, ha van mögötte valami anyagi háttér, jobb-rosszabb fix havi kereset. Szerintem. :)
Kinek s mi a sok fizu, de lehet a ti munkamennyiségetek sok a fizetéshez képest...s ez gyakoribb eset mindenhol.
Lehet még önköltségen telefonálni is kell vajon...
Aztán az 5-6 alkalom már szombatot is érint...., azt illik jobban fizetni.
Talán készíts egy youtube videofelvételt a tevékenységről az érdeklődőknek, aztán a közösség eldönti, hogy lusták jelentkeznek e vagy az ajánlat néz hülének mindenkit;)
Könyörgöm, áruld már el, pontosan milyen munka ez!!!!
Az nem válasz, hogy máshol többet kell ennyiért dolgozni!
5
Mi ez, google olimpia:DDD
Ezzel jól megírtad a dolgot s még vállveregetést is reméltél bizonyára...
Az ilyen "sokat lehet keresni" félék jobbára mások hülítéséről szól...vedd meg ezt, kössél ilyet..stb...lehet nem sok-ot írtak neked, hanem sokk-ot;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!