Melyiket választanátok, irodai munka túlórával vagy fizikai munka, de viszont 8 órában?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 08:46
1/12 anonim válasza:
Ha nem valami 3 műszakos gályarab munka, akkor utóbbi. Egyébként rengeteget túlórázós fizikai munkáról váltottam 8 órás irodaira kicsit kevesebb pénzért.
2/12 anonim válasza:
Személy szerint én irodait. Sosem voltam jó a fizikai munkában, irodistának tekintem magam, akármennyire is negatív a hangzása ennek. Valakinek pedig ez nem jön be, tehát ez egyén függő.
Azonban úgy vélem, hogy az irodainál nagyobb az előre lépés lehetősége nagy általánosságban, na meg nem leszel fizikailag hulla fáradt estére, csak szellemileg.
3/12 anonim válasza:
Mennyire megterhelú a fizikai munka, attól függ. Irodait választanám, de csak mert kevés fizikummal rendelkezek.
4/12 A kérdező kommentje:
Fizikain a fizetés is magasabb
2020. nov. 5. 09:13
5/12 anonim válasza:
AZ irodaival lehet értelmesen fejlődni, karriert építeni?
6/12 anonim válasza:
Irodait. Most is szoktam túlórázni, nyolcezren órabérért, néha hajnalban (telefonos ügyelet). Én még örülök is neki.
7/12 A kérdező kommentje:
NEM
2020. nov. 5. 09:38
8/12 A kérdező kommentje:
Telefonos ügyelettel biztos nem keresel meg 8 ezret
2020. nov. 5. 09:39
9/12 anonim válasza:
irodai. nem való nekem a fizikai munka, 30 se vagyok, de már nyilalló fájdalom van a derekamban ha nehezet emelek
10/12 anonim válasza:
Jó, értjük, savanyú a szőlő, mert 6-ra jársz melózni és a köcsögirodisták meg jól nem csinálnak semmit, csak kávéznak, ezért most kreáltál egy világot, amelyben a fizikai munka minden aspektusában jobb, így aki a szellemit választja, az valóban egy naplopó szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!