Nettó 1.100 Ft/óra fizetés nagyon gyenge Budapesten?
5-6 Látszik, hogy nagyon fiatal vagy még, ezek szerint hiába leszel diplomás, okos az nem vagy. Megértem, hogy neked kisebbségi komplexusod van, de én diplomás vagyok, nem mellesleg saját vállalkozásom van.
Attól még igaz az állításom, hogy általában ahova diákmelóst felvesznek, azt jobban megfizetik abban a munkakörben, mint egy rendes munkavállalót. Gondolom fogalmad sincs mi ennek az oka, de utánanézhetsz nyugodtan.
8. Mi van? Senki nem mondta, hogy ne tudnám miért van ez így. Ez hogy jött most ide? A diákmelós csak 15% SZJA-t fizet a bruttó béréből, a felnőtt melós pedig a 15% SZJA mellett még másik 18,5%-ot is különböző járulékokra.
Miért mondtad ezeket a buta ostobaságokat? Sehol nem írtam azt sem, hogy ne tudnám mitől kereshet ugyanabban a munkakörben többet egy diákmelós. Azt írtam, hogy én karriert szeretnék magamnak és jó fizetést majd és felnőttként szarul érezném magam, ha nettó 1100 ft lenne az órabérem, mert az olyan kevés. 8 órával számolva mennyi, 160 ezer egy hónapban? Tudom hogy sokaknak ez van, de én nem tervezek ilyen keveset keresni. Sehol nem vágtam fel, sehol nem beszéltem komplexusról. Csak a kérdezőnek válaszoltam, hogy igen, Budapesten 1100 ft-os nettó órabér az gyenge. Nem így van? De. Akkor miért adsz a számba egy csomó olyat, amit nem mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!