Mennyit keres egy masszőr Budapesten?
Ennek így nem sok értelme van szerintem, ugye függ attól hogy milyen képesítése van, milyen masszázst tud csinálni, esetleg gyógymasszőr vagy manuálterapeuta is, hol dolgozik, milyen klientúrával, saját hely vagy bérli az ágyat, etc. etc. hadd ne soroljam tovább.
Ha valami 2 órás OKJ képzést végzett el az ember és ilyen olajos simogatós masszázsra képes akkor azért szerintem 2-3-4 ezer forintot lehet max egy óráért elkérni. De nekem személy szerint annyit se érne. Ha valaki mondjuk valami komolyabb thai masszázst vagy manuálterápiát csinál neked akkor meg 10-12 ezer forint / óra, simán.
Úgy kell kiszámolni hogy egyszer ott van hogy hány órát dolgoztál, utána ott van hogy mennyi pénzt kértél el egy órára, és ezt a kettőt összeszorzod. Ennyit keres a masszőr.
Ledolgozott órák száma SZOROZVA az óradíjjal MÍNUSZ adó/bérleti díj = kereset.
"Ha valami 2 órás OKJ képzést végzett el"
Ilyen nem létezik, ne keverjünk össze mindent mindennel.
ma 17:19
Nem vicc, lehet hogy nem akkreditált hanem valami házon belüli képzés de a bátyám barátnőjéből múlt héten lett masszőr konkrétan 2 óra alatt, azóta dolgozik minden nap Óbudán egy szalonban, 6ezer forintot keres óránként/vendég.
Ugyan már honnan tudod hogy egy masszkőr milyen tanfolyamot végzett?
Ha elmész a rendelésére nem fogod egyből tudni, vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!