Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A társadalom miért olyan hogy...

A társadalom miért olyan hogy mindenki próbálja magát sikeresnek beállítani?

Figyelt kérdés
akinek nem sikerült miért nem vallja inkább be hogy igen, lúzer maradtam, ez van?
2020. nov. 3. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem próbálom.
2020. nov. 3. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
A média agymosása az egyik ok. Nézd meg. Minden filmben bankárok, informatikusak az emberek. Aki nem az az már nem is ember. Mindenhol sikeres, gazdag, céges kocsival délelőtt kötetlen munkaidőben furikázó fiatal srácokat látni. Vicc az egész
2020. nov. 3. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Egyáltalán nem ilyen mindenki. Normális körökben az ember nem próbál másnak látszani, úgyis ismerik a barátai, ismerősei, családja, munkatársai. De nem is kell saját magad lelúzerezni. Azért mert valaki nem kiemelkedően sikeres, még lehet elégedett és lehet jó, normális élete. Nemcsak a két véglet létezik.
2020. nov. 3. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

talán azért mert egymást lenézik és leszolják az emberek?

Igen ezért, eleguk van h nem fogadják el, elutasítottnak érzik magukat stb .

Sok a negatív ember azért is.

Kb.ezekért.

Sajnos én sokszor jártam ugy h elmondtam a valóságot és vagy irigyek lettek, vagy egyszerűen éreztem a kiközösítést vagy azt h nem értenek meg.

Mindkettő érzés nagyon lenyomó tud lenni főleg ha uj közösségbe vagy

Ezért megkell tanulnunk elfogadni egymást mert sok mulik rajtunk h a másik mennyire fogja mutatni az igazat magáról.

Persze a legjobb ha nem törödnének nem törödnénk egymás véleményével de tudatalatt igenis számít. Ezt kell megértenunk.

2020. nov. 3. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Sikeresnek lenni és annak látszani két teljesen eltérő dolog. Lúzernek lenni és lúzernek látszani viszont közel egyenértékű. De ki akar lúzernek látszani, ha sikeresnek is tűnhet?
2020. nov. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!