Ha megkérdezik a havi nettó fizetésed, akkor te az igazat szoktad mondani?
#9:
A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Bízunk egymásban, megértjük egymást, feltétel nélkül szeretjük és elfogadjuk egymást.
De ez nem változtat a tényen, hogy nem tudnak a pénzzel bánni.
Bármikor megveszek a szüleimnek olyat, amire nekik nem futná, vagy túl sokat kéne spórolgatniuk hozzá.
Példának nézzünk egy hűtőt.
Teljesen elromlik, le kell cserélni.
Abból a fizetésből, amit ők tudnak, 70ezret tudnék rászánni.
Annyiért bőven lehet olyat kapni ami nekik megfelelő.
Viszont ha tudnák, hogy nem lenne gond megvenni a 160ezres hűtőt is akár, akkor simán kinéznének egy 140ezrest, aminek 2 vége lehetne:
a) Feleslegesen nagy, felesleges funkciókkal, így feleslegesen lett rá költve, félig üresen feleslegesen fogyasztana többet.
b) Hogy ki legyen használva, elkezdenének több dolgot vásároni (hiszen van rá hely), ami csak még nagyobb költekezést eredményezne a részükről.
Szeretjük, imádjuk egymást a családban, de ez van. Ha a számokat vesszük figyelembe, akkor egyszerűen nem tudatos fogyasztók.
#8 voltam.
En siman elmondom az igazat,mert mindenki azt hiszi,hogy elvicceltem a kerdest es a valos osszeget nem szeretnem megmondani.
Brutto 1030ft az oraberem.
14.
Anyád? Feleséged? Évtizedes gyerekkori legjobb barátod?
Én is programozóként dolgozok. Vidéken kényelmesen napi 6 órával megvan a nettó 400. Nem szoktam megmondani senkinek mennyit keresek.
Kapcsolatban is csak pár hónap után. Rokonok is csak annyit tudnak, hogy nem keresek rosszul itthoni viszonylatban.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!