Pozsonyi Zoltán kérdése:
A munkáltatónk olyan szerződést kreált, amiben elrejtette, hogy a Magyar piros betűs ünnepeket nem kell neki kifizetni. Tehet ilyet?
Figyelt kérdés
#Ünnepek kifizetése #Rossz munkaszerződés
2020. okt. 29. 19:12
11/12 A kérdező kommentje:
Valóban kicsit pontatlan voltam a kérdés feltevésekor. Igen Magyar a cég, igen Magyarországon működik, igen Magyar munkavállaló vagyok, és igen a Magyar piros betűs ünnepekről beszéltem. Egyébként mindenkinek nagyon köszönöm aki a legjobb tudása szerint válaszolt.
2020. okt. 31. 17:27
12/12 anonim válasza:
Akkor annak a magyar cégnek mint magyar munkavállalója linkeld már be az elrejtett részt és környezetét ahova elrejtette, hogy a magyar piros betűs ünnepeket nem fizeti. (A nagy magyarkodásban nem kell a melléknevet nagybetűvel írni, megfelel simán a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően: magyar)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!