Megéri körmözni?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet jól megélni a körmözésből? Megéri elvégezni egy OKJ-s tanfolyamot?

2020. okt. 27. 23:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Minden csaj körmös manapság. Hatalmas a piaci rés....
2020. okt. 30. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Hát figyi kérdező. Én valami újat csinálnék. A trend most a géllak (15 éve a tip, meg a zselé ment) de mi lenne ha szembe mennél a trenddel?

Elárulom, hogy engem eddig minden körmös kiakasztott. Volt, hogy fellevegősödött a géllakk, kijavítani már nem akarta, arra hivatkozott, hogy nem volt hely mert tele volt a naptára. Volt, hogy szétreszelték a körmöm felületét, fájt, sőt vérzett is, a körömágy mert nagyon bevágta. 1 éve nincs fenn a körmömön géllak se, mert teljesen tönkretették a körmeimet. 1 év alatt jött helyre, heti manikűrrel amit saját magamnak készítek el. Olyan szép lett a saját körmöm mint még soha előtte.

Simán csak lakkozom és díszítő matricákat használok.

Nem hiszem, hogy még egyszer időpontot kérek bármelyik körmöshöz is.

Amit én csinálok magamnak, ezerszer jobban tetszik és nem reszelem agyon a körmeimet.

Egy idő után erre mindenki rájön.

2020. okt. 30. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
megéri nagyon mennek
2020. okt. 30. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Hogy pszichológus nem bír ennyi lenni, nem?
2020. okt. 30. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
14, vagy mérnök, tudós, orvos, tanár. Ja, ezeket nem egy hét megtanulni. :D
2020. okt. 31. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!