Megéri körmözni?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet jól megélni a körmözésből? Megéri elvégezni egy OKJ-s tanfolyamot?

2020. okt. 27. 23:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Annyi körmös van, mint égen a csillag.
2020. okt. 27. 23:57
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Szerintem túl sok van belőlük, és nincs annyi kereslet, ami el tudna tartani.
2020. okt. 28. 01:59
 3/15 Pupusz ***** válasza:
Ausztriában, plázákban sok a meló, 1000-1500 eurót fizetnek. Itthon telített a piac. Ha van az ismerettségi körödben annyi vendég, akiket át tudsz csábítani és meg tudsz élni belőlük, akkor igen. De ahhoz jobbat, vagy olcsóbbat kell adnod, mint a konkurencia, akikkel Dunát lehet rekeszteni. Akkor már a fodrász jobb szerintem + borbély. Az nagyon megy mostanában. Jó borbélyból nagyon kevés van. A legtöbb kókler. A fodrász szakma is nagyon felhígult. Ha különb szolgáltatást tudsz nyújtani, mint a nagy átlag, akkor menni fog. Jobban, mint a körmös. De ha vannak körömre vonalaid az ismerettségi körben, azok ismerősei és úgy érzed, hogy össze tudnál szedni havi 30-50 kuncsaftot, akkor hajrá! De nem fogod megúszni reklám költség, helység bérlet, rezsi költség, beruházás nélkül. Nem beszélve az adózásról, ami KATA esetén fix havi 50.000. Utánanéztem neked. Egy jobb szalonban egy 3 órás műköröm építés átlag 5.900Ft. Az óránként kb. 2000Ft. Gél lakk 1,5 óra = 3.900Ft. Azaz 2.600Ft/óra. Ebben benne van az anyag ár is. Ha azt a felének vesszük, akkor átlag 1.150Ft az órabér. Az napi 8 órával számolva napi 9.200Ft. x 22 munkapap= 202.400Ft. Mindez persze csak akkor, ha egész hónapban folyamatosan van vendéged, nincs egy óra kihagyás sem. És így sem valami sok. Meg persze az elején lassabban fog menni, mint egy profinak, ráadásul mivel szinte minden második nő műkörmös, ezért a nők már nem szívesen menek új kezdőhöz, mert mindannyian voltak már jópárszor és nem kíváncsiak a hosszadalmas szerencsétlenkedésre. Max. azok akik olcsón akarják. Az elején ráadásul ingyen kell hajkurásznod kuncsaftokat, akiken gyakorolhatsz. Mondjuk minden kezdet nehéz. Mindezeket azért vedd figyelembe, mielőtt döntesz. Sok szerencsét!
2020. okt. 28. 04:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó leszel akkor megéri. Én mikor jelentkezni akartam körmöshöz kb 2 héttel később tudott volna adni időpontot. Szóval ha elég jó vagy benne bármi megéri
2020. okt. 28. 05:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Havi 30 kuncsaft??? Inkább heti... Napi egyből megélni nem lehet.
2020. okt. 28. 05:41
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Legyél pedikűrös, az nem telített. Gyárthatsz hozzá lábműkörmöt, az szűz piac. Szívesen.
2020. okt. 28. 08:11
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Egy jobb szalonban egy 3 órás műköröm építés átlag 5.900Ft

Aha, csak építeni nem kell minden vendégnek, sokkal gyakoribb az egy órás kicsi meló. Abból meg elég sok kell, hogy megérje.

2020. okt. 28. 08:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Az én körmösöm is mindig tele van, de ő pedikűrözik is. Még így telítetten is kb havi 200-300at keres, szerintem nem éri meg. Géllakkokat csinál, ami ugye kevesebb pénz is, olyan 4000-et szokott kérni érte. Tesómmal bevásároltunk géllakkokat, uv lámpát és minden hozzávalót max 15 ezerből, az 3-4 havi körmös egy embernek. Lehet a szalonos másfél óra alatt nem csináljuk meg magunknak, de max 3 óra alatt megvan. Rengeteg pénzt spórolunk vele, egyre több ismerősöm csinálja saját magának. Találj ki valami mást, ahol nem ennyire telítődött a piac és nem lehet otthon is megcsinálni minimális költségből.
2020. okt. 28. 09:48
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Én úgy tudom a marhákat igen komoly pénzekért körmözik. Nem viccelek. Nincs olyan rengeteg vállalkozás ami ezzel foglalkozik. Viszont a tehenek jobban tejelnek, ha rendbe vannak téve a körmeik. Úgy tudom évente kétszer meg is kell csináltatni.
2020. okt. 28. 10:09
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Ha szereted a kocsonyát, akkor igen.
2020. okt. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!