Mennyire ritka vagy épp teljesen átlagos egy olyan munkahely amely tényleg semmi emelést nem ad évek alatt se, de még inflációkövetőt sem?
Az emelés az utóbbi 4 évben (lassan 5 mert 21 lesz lassan) 0 ft-0%.
Senkinek egy fillért se ad.
A fluktuáció ennek megfelelő, el lehet képzelni.
Mennyire szokásos-ritka vagy épp átlagos egy ilyen munkahely?
Inkább egy B terven kéne gondolkodni az öreg alkesz főnök mellett, nem nyavalyogni, mert ha eldobja a bicajt, akkor valószínűleg te is a munkanélküliek táborát fogod gyarapítani.
Amúgy rengeteg kisvállalkozás így működik.
"mert ha eldobja a bicajt, akkor valószínűleg te is a munkanélküliek táborát fogod gyarapítani."
ez így lesz, ill mégsem lesz azért így mert mehetek majd utcát söpörni életfogytig
"mert mehetek majd utcát söpörni életfogytig"
ha a 3 diplomáddal csak ennyire tartod magad... mellesleg vannak irodai közmunkák is, csak szólok, az egy fokkal jobb, mint az utca seprés, bár ha így állsz a dolgokhoz, akkor nem is érdemelsz mást
"mellesleg vannak irodai közmunkák is"
És a boltban ingyen van a kenyér mi? Közmunka---mennyit is fizet az? Kikeresed vagy kikeressem én?
Az utcaseprés legalább nettó 140 felett (igen, felett....) fizet.
A közmunka ennek mennyi is? Durván HARMADA???
"csak ennyire tartod magad."
Teljesen mindegy ÉN mennyire tartom magam, tarthatom én istenkirálynak is magam, nem ez a kérdés hanem az, a PIAC mennyire tart engem.
Semmire.
Hát, már a 16-os hozzászólásomban jeleztem, hogy megspórolhatnánk pár oldalt, úgyis a hová mehetnék?-sehová/ közmunkára lesz a vége - és lám, témához értünk - akkor le is zárhatjuk megint :-)
Te, kérdező, nem unod még magadat? Én, ha ennyiszer írtam volna le, hogy hová mehetnék, közmunkára - már rég elástam volna magam.
Figyeld meg, addig hajtogatod, míg utolér a sorsod, megszűnik valami miatt az iskola és akkor mehetsz közmunkára :D
" megszűnik valami miatt az iskola"
Én aznap a spórolt pénzemből egy láda pezsgőt rendelek, örömtüzet gyújtok a Hősök terén és fűszoknyában táncolom majd körül, miközben két kézzel döntöm magamba a nedűt!!!!!
ezt megígérhetem!! Aznap félreveretem a harangokat!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!