Gyári munka vagy segédmunka(építkezés)? Melyik lenne a jobb választás egy büfészakom végzett friss diplomásnak?
Figyelt kérdés
Elég jól fizetnek mindkét helyen, 250 nettót is megadnak2020. okt. 25. 20:51
12/33 anonim válasza:
Idén még indulnak OKJ képzések.
Érdemes beiratkozni egyre, hogy legyen használható szakképesítésed is.
Nem kell segédmunkát végezni mindenáron.
13/33 anonim válasza:
Kalauz sokkal kényelmesebb mint segédmunka. Kap azért sok mindent a fizetése mellé. Fizikailag nem megterhelő. De ez csak példa volt. Én nem azt mondtam legyél kalauz. Csak egy példa volt hogy lásd sok helyen ingyen is ki képeznek, sőt kapsz rá fizetést, csak egy érettségi kell.
14/33 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel elhelyezkedhetnék a diplomával is. De azzal is kb 140-et kapnék.
Gyári/segédmunka jobban fizet
Igen, valami OKJ kéne
2020. okt. 26. 11:42
16/33 A kérdező kommentje:
Hát, igazából semmihez. Ügyetlen vagyok. De fizikailag erős vagyok, mert sokat edzek
2020. okt. 26. 11:49
17/33 anonim válasza:
Úgy érzem, nem fog kiderülni, milyen diplomája van a kérdezőnek (ha van egyáltalán).
Nagyon büszke lehet rá.
18/33 anonim válasza:
Semmi köze a kérdéséhez. És világosan megmondta, hogy nem óhajtja használni. Miért írtad be ezt a "választ"? Semmi köze a feltett kérdéshez, csak kötekedni akarsz.
19/33 anonim válasza:
Személyi edző. Ha nem OKJ, akkor bizonyára van más, használható képzés, és csinálhatsz karriert konditermekben.
20/33 anonim válasza:
pizzafutár, ételkiszállító, sofőr, buszsofőr, fuvarozó, költöztető cégnél culáger, szobafestő, burkoló, fegyőr, rendőr, kidobó. Ahova kell a papír, előbb elmész segédmunkásnak, és lassan kitanulod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!