Hallgassak apámra vagy sem?('vállalkozásának' továbbvitele vagy tanulás)
Nagyon erősködik hogy ne csináljam azt amit ő mert nagyon nehéz és sokkal könnyebb dolgom lenne ha tanulnék valamit és elmennék Budapestre dolgozni.
Viszon bennem meg az van hogy nem tántorít el a nehéz munka illetve a lakás is amit megtudott venni Budapesten a vállalkozásából van, alkalmazottként nem igazán látom elérhetőnek meg leginkább az hogy mindenképpen magamnak szeretnék dolgozni és nem másnak.
A vállalkozás talán nem is a legmegfelelőbb szó mert méhészetről van szó amit egyedül csinál alkalmazottak nélkül és valóban rengeteget dolgozik vele (218 kaptár) és a mézet értékesíti, volt pár jó éve és akkor nagyon sokat hozott de eléggé kiszámíthatatlan mert sok rossz év is volt.
Tehát hogy járok jobban ha inkább tanulok valamit és elmegyek multihoz vagy hallgatok a megérzésemre és kitanulom úgymond ezt a szakmát és tovább viszem később mert már felszerelésre tudásra nincs gondom szerintem hatalmas előny amit nem érdemes elvesztegetni.
De másrészről ott van az is hogy Budapesten lenne egy lakásom és lakhatásra nem kellene költenem és akkor alkalmazottként is sokat tudnék megspórolni.
Elég nagy dilema de van időm dönteni
Először is azt döntsd el hogy vágyódsz-e a nagyvárosi életre. Én semmi pénzért sem költöznék Budapestre. Nem akarom a fél életem dugóban ülve vagy tömött buszokon, metrón tölteni.
Gondold végig milyen lehetőségek vannak még amik a méhészethez kapcsolódnak. A kis szériában gyártott minőségi termékeknek meg van a piaca csak el kell juttatni az igényes vásárlókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!