Amennyiben a munkavégzéshez elengedhetetlen a net, úgy azt mint alapvető munkaeszközt a munkáltatónak kell biztosítania?
A munkavégzés feltételeinek és eszközeinek biztosítása a munkáltatót elemi kötelezettsége ez minden vitán felül áll.
Amennyiben a munkavégzéshez a net elengedhetetlen (home office) úgy azt kinek kell biztosítania-nem a cégnek?
Mert persze van netem, de miért kéne azt ingyen és bérmentve a cég rendelkezésére bocsátanom ha egyszer eleve neki kell biztosítania? A netmeter szépen kimutatja hogy a napi adatforgalmam 90%-a a home office időszakban van (8-17h), vagyis céges célra megy el-akkor megalapozott kérés lenne hogy a cég állja a netszámla arányos részét?
"ami ráadásul home-office."
Bármikor bárkinek átadom a helyem. de mielőtt valaki ugrana: 130 a nettóm. így azért nem kapkodna érte senki.
"ami mindkét féltől némi rugalmasságot vár, "
És rugalmas vagyok és voltam hogy márc 16-jún 1. között a saját gépemen dolgoztam végig egy fillér kompenzáció nélkül, de még egy köszönetet se kaptam érte!
És akkor itt megkérdem: a cég miben rugalmas? Mert én a magam oldaláról elég sokat letettem az asztalra - a cég mit tett le? A 130 nettós béren kívül ami manapság a közröhej kategória?
"Állami munkahelyek ilyenek. "
de ez mitől lenne állami munkahely? nem az. kkv szektoros szarf****ú kis cégecske de nem állami.
Mondom, mondj fel, ha nem tetszik a rendszer!
Munkanélkülinek biztosan sokkal jobb lesz lenni! Akkor aztán majd ülhetsz a géped előtt önköltségen!
A reggeli müzlidet ne fizesse a cég, mert azt is munkaidőben eszed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!