Szakács végezettségű nők miért nem főzhetnek?
Figyelt kérdés
Voltam étteremben dolgozni gyakorlaton és ott volt 2 nő akil nem főztek csak csicska munkákat csináltak mint leves kimerés pedig szakács végzettségük van. Miért nem érvényesülhetnek a nők ezen a területen?2020. okt. 15. 23:14
1/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy azért volt ez a munkájuk, mert nők?
2/7 anonim válasza:
Én meg voltam egy színvonalas étteremben az őrségben, vacsora után megmutatták a konyhát és férfiak és nők is főztek. Tényleg két emberből akartál messzemenő következtetést levonni?
3/7 anonim válasza:
Na megint egy tulokos kérdező, aki egy példa alapján extrapolál... LOL
Szulló Szabina neve mond neked valamit?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kettőből. Sokan írták itt gyakorin is, hogy nem szokták hagyni a nőket főzni. Miért lehet ez? Miért ne főzne jól egy nő?
2020. okt. 15. 23:47
5/7 anonim válasza:
Van egy csaj a rokonságban, ő nagyon szeret főzni és szakács akart lenni. Meg is csinálta a sulit. Szegény viszont elég nagy hátránnyal indult mindenhol, mert alig 150 centi, és önmagáért se tud igazán kiállni. Volt rendes étterembe, de kézi lánynak vették fel, mondták, hogy 3-4 hónap után már segíthet a főzésben. Ő lesett mindent igyekezett minél többet tanulni, le is telt az idő, de csak nem engedték főzni, pedig minden vágya ez volt. Volt több helyen is, sokszor a mérete miatt rázták le. Ahol pedig főzhetett is, az ilyen pultos kifőzde volt, de hát nem ez volt a célja. Sajnos egyéb okokból is le mondott az álmáról, mert se a fizetés nem volt jó, a munkaidő meg nagyon sok, szóval inkább mást tanul és egy boltban lett eladó.
6/7 anonim válasza:
Engem sem hagynak rendesen főzni. Szakács tanuló női kolléganőm önérzetesen állítja, hogy ezt vagy azt hogy képzelem, hogy nő létemre megfőzzem. Teljesen degenerált. Még elmegyek pár helyre, és ha ott is látok ilyen faszkodást, akkor elmegyek külföldre, értelmesebb közegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!