Dubai ban mennyit lehet keresni informatikuskènt?
Igen,ott az internet de ott kb 2015 ös adatok vannak,az meg már règi.
Az informatikusból bármi:szoftverfejlesztő,programozó,stb.
Ès hogy nagyjából milyen vègzetsèg kell hozzá?
Nem sokat emelkedik illetve függ a szarmazasidtol is. Mint magyar lehetsz alap informatikus de már nem emlékszem hogy kisebb csapat koordinátorja is de nagyon feljebb nem.
Ez pont úgy van limitálva ahogy taxis se lehetsz mert az alja meló és az másik nepcsoporthoz tartozik
Hát engem megkerestek tavaly egy elég senior IT PM melóval, igaz nem Dubaiból hanem Abu Dhabiból, szóval magyarként is van lehetőség.
A fizetés az viszont elég retek, úgy van beállítva, hogy a hazádban honos fizetések fölé lőnek egy kevéssel, de hát az a mi esetünkben egy rakás kaki.
Hát ez èrdekes mert volt egy kb 2015-17 es cikk,ès ott jobb fizetès volt. Bár a projektmenedzsernek volt ott a legjobb fizetés.
Ott jól leírtak mindent de az règi azóta változhatnak dolgok stb.
Ha nem baj lehet privátban kèrdeznèk majd egy pár dolgot.
Én is irtam ezt hogy belovik hogy mennyit kaphatsz és mit csinalhatsz ezt mind a szarmazasod alapjan.
Egy német magasabb pozícióban lehet mint egy magyar és magasabb fizetést kaphat csak azért, mert német. Mi se vagyunk valami csodás szinten, bár ahogy írtam építkezésre segédmunkásnak vagy taxisnak se lehet elmenni mert a szarmazasunk magasabb szintet ír elő.
Tehát a származás behatárolja a fizetésed és a végezhető munkákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!