Az éves bevételeid hány százalékát tudod félre rakni?
Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán félre tudtok rakni. Aki igen az esetleg leirhatná nagyjából hogy csinálja.2020. okt. 13. 18:44
4/23 anonim válasza:
Idén 67%, de még nincs év vége, hogy pontos legyen a szám. Excelben vezetem az arányokat és költéseket onnan tudom. Korábban jóval kevesebb volt, mert tavaly évvégétől nőtt meg a bevételünk. Úgy csináljuk, hogy követjük a költésünket, alacsonyan tartjuk az életszínvonalunkat (ha nő a fizetés, nem nő vele arányosan a költekezés, csak egy-két dolgot engedünk meg magunknak), valamint törekszünk arra, hogy jobb állásokba kerüljünk, a pénzt befektetjük, a hitelt erőltetetten visszafizettük. Mondjuk előtte sok áldozatot hoztunk, hogy ide eljussunk.
8/23 anonim válasza:
Én is az excelben vezetés híve vagyok. Bevétel: 415.967ft fix összeget teszünk hó elején félre, így könnyen számolható.
Havi szinten: 28% (több kategóriában: lakásra a nagy része, kisebb részét nyaralásra, eseményekre rakjuk félre)
Évi bónuszt 100%-ban elrakjuk ( 1 teljes havi fizetés).
Ami nehezíti, hogy albérletben élünk. Ami könnyíti, hogy nincs pénzt igénylő hobbink.
9/23 anonim válasza:
nettó 950000 ezeret keresek és annak a 150%-át félre is rakom.
10/23 anonim válasza:
fogalmam sincs, eddig még se a keresetem se a kiadásaim nem voltak olyan stabilak hogy bármit ki tudtam volna számolni belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!