Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennétek ha kapnátok egy...

Mit tennétek ha kapnátok egy jobb állásajánlatot?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy munkahely, ahonnan kaptatok ajánlatot és már igent mondtatok rá, de a szerződés még nincs aláírva, majd kaptok egy másik ajánlatot egy nagyobb, nevesebb cégtől, jobb fizetésért.

Nem nagy bunkóság ilyenkor közölni az első munkahellyel, hogy bocsi mégsem írok alá semmit?

2020. okt. 13. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elvállalnám a jobbat
2020. okt. 13. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Illedelmesen közlöd, hogy kaptál időközben egy jobb ajánlatot és megköszönöd, hogy időt szántak rád.

Nincs ebben semmi.

2020. okt. 13. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Persze, nem kell a munkáltató miatt aggódni, okosan csinálják ezt ők is, nyugi.

Meg amúgy is, üzletbe nem szabad beleszőni a lelkiismeretet, ugyanis onnantól számítasz kihasználhatónak.

2020. okt. 13. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják. Én már jártam így, és pár percig rosszul is éreztem magam emiatt. Kb amíg el nem küldtem az emailt. Egyik legjobb döntésem volt.
2020. okt. 13. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
visszautasítanám, elég a kevesebb is bőven
2020. okt. 13. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Simán át lehet menni a másik céghez lelkiismeret furdalás nélkül.

Igazuk van a többieknek. Ha ilyenen lelkizel akkor leszel kihasználható. Én egyik évben jártam úgy, hogy egész évben kb 2 nap szabit bírtam kivenni, mert mindig jöttek azzal, hogy jajj most ne menjél, mert most kellesz, most ne, mert a kolléga megy nyaralni stb.

Én meg naivan belementem és jól be is szívtam. Kiadták a szabikat csak év végén decemberben. Egész évben nem tudtam sehova menni, télen meg otthon ültem 4 hetet.

Életem legjobb döntése volt otthagyni a céget. Átmentem máshova jobb fizuért, ráadásul a szabikat is normálisan kiadják.

2020. okt. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!