Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más helyeken mennyire jellemző...

Más helyeken mennyire jellemző ha valaki szabin van akkor más viszi helyette a munkáját?

Figyelt kérdés

Évekig nálunk úgy volt, hogy ha valaki szabira ment akkor volt helyette valaki. Most kitalálták, hogy ha valaki szabin van akkor addig aki bent van az az egy személy az kettő helyett dolgozzon.

Oké nem fizikai munka de mióta kb 1 hónapja így van például volt olyan, hogy kollégám 5 napra szabira ment. Addig dupla annyi munkám volt napi szinten, kajálni nem bírtam kimenni illetve munka után olyan voltam mint egy zombi. Volt is egy megbeszélés ezzel kapcsolatban a vezetőséggel és abszolút nem is értik, hogy mi ezzel a probléma, hogy semmi féle kompenzáció nincs. Nem adtak se több pénzt, se több szabit se semmit.

Mit lehet tenni? Adjuk be a felmondást többen és akkor hátha lesz valami?

2020. okt. 12. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

48 telefonhívás + 200 e-mail egy átlagos munkanapom. Nincs ebben semmi extra továbbra sem. Pláne, hogy továbbra sem ismerjük a pontos feladatokat.

3+3 ember, tehát akkor ismételten nem 100%, hanem plusz 50% munka jutna csak.

2020. okt. 13. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Ez tuti valami állami aktatologató hisztije...
2020. okt. 13. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy ceg raktaraban dolgozom.

Normal esetben 4-en vagyunk.

2 8 oras,es 2 6 oras.

2 hetet toltunk vegig ketten(1 8oras es En a 6 orammal)

Az ev talan leghuzosabb 2 hete volt persze...

6 oraban csinaltam egyedul amit ketten szoktunk ugy,hogy a kollegam 8 oras.es kb 2x annyi melo volt mint altalaban.

2.het penteken mar mozdulni alig birtam.es nemtudok itthon elfekudni delutan.

A masik munkatarsunk vitte a hatan szinten 2 ember munkajat,es meg ezen a heten is egyedul van.most En segitek be oda is a rendes munkamon felul,hogy azert haladjon o is.

A szabikat mindig megbeszeljuk egymas kozt.de sosem kapunk segitseget mert a betanulassal csak idot vesztenenk,es ha valaki nem csinalja allandoan,mindig nehez belerazodni.nagyon osszetett munka.

Volt mar,hogy 1-1 napot egyedul toltunk vegig,de arra elore keszultunk,es a fonokseg is toleransabb azokon a napokon.

2020. okt. 14. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!