Mennyit keresel (nettóban) havonta?És mi a foglalkozásod?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 17:31
21/33 anonim válasza:
Mèg jó,hogy se mukodesi koltseged,rezsid, stb. se hipa, se kivet utani adozàs, se jarulek nincsen utànad.Az egesz adoalap adomenreden kiveheto minden hónapban. 🙂
23/33 anonim válasza:
Kétkezi munkások szokták keverni a bevételüket a tiszta eredményükkel.
És nagyzolnak, h mennyit keresnek.
Na de egy könyvelő?? Eszem megáll.
25/33 anonim válasza:
Gépkezelő egy gyárban (nem autóipar). Havi nettó kb. 400-480 között a fizetésem. Sokan irigyek rám, sok Audis dolgozó is. Ezért a pénzért persze 3 műszakban kell dolgoznom + 2-3 túlóra, de még így is megéri. Tiszta gyár, jók a munkakörülmények, sok a szünet.
26/33 anonim válasza:
Én is gyárban dolgozok így tudom mondani, hogy igen nem rossz pénz, kb én is akörül keresek de rettenet fárasztó. És nem a munka része hanem nálunk már 5:30-kor van a kezdés. Gépkezelők pedig 4:30-ra járnak. Így 3:30-kor fel kell kelnem, hogy beérjek 4:30-ra. Utána egész délután hulla vagyok.
27/33 anonim válasza:
Aktatologató (minőségbiztosítás, beszerzés, labormunka, személyi asszisztens) vagyok egy cégnél, nettó 275, plusz évi 180 ezer cafeteria.
28/33 anonim válasza:
Amúgy miért vannak lepontozva olyanok is, akik nem írtak hülyeséget? LoL
30/33 anonim válasza:
Mert a többség minimálbért keres és irigyek. Ezért a lepontozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!