Mennyit keresel (nettóban) havonta?És mi a foglalkozásod?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 17:31
12/33 anonim válasza:
Látom normális válaszok nem nagyon vannak.
Műszakvezető itthon gyárban, túlóra nélkül nettó 350. 3 szombattal meg 10 óra hétköznapi munkával 460 körül megvan. 5 éve csinálom.
Mák, hogy sikerült annó bekerülni, mert egész laza tud lenni, fele kb irodai munka, beírások stb.
32F
13/33 anonim válasza:
1, teljesen normálisan válaszoltam, de minek? Én vagyok a köynvelő...
14/33 anonim válasza:
Kukás vagyok, megvan a nettó 450e, de korán kell kelni, amit nem szeretek.
15/33 anonim válasza:
Kozmetikus vállalkozó vagyok, rosszabb hónapban kb 300ezer,jobb hónapban 900ezer marad a zsebemben.
16/33 anonim válasza:
Havi 3-5 millió közt
Víz-, gáz-, központi fűtés szerelő
18/33 anonim válasza:
Kettős adóztatàst elkerulovel nettó 1600 euro alapbèr ès 3200 euro között , venďèglàtàsban felső vezető helyettesi pozícióban szakmunkaskent kulfoldi cègnek.
Itthon vallalkozasbol es adószàmos magànszemèlykènt is van jövedelmem mellette, ami vàltozó mèrtèkű van hogy , havi 350.000 van hogy, semmi.
Ahhoz kèpest, hogy a 870es könyvelő , mègis úgy vàlaszolt , hogy a nettó fizetes kèrdèsre beirt egy bruttó bevètelt.🙂
19/33 anonim válasza:
Azért, hülyegyerek, mert amit számlázok, meg is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!