Kezdő üzleti elemzőként mennyi fizut kérhetnék Budapesten? (nettóba)
Amennyit érdemes tudni rólam: 25 éves vagyok, Pécsen tanulok gazdinfó mesterképzésen, az alapképzést is itt csináltam meg ugyanebből. Programozási fogalmakkal, informatikai trendekkel nagyjából képben vagyok, de a kódolás sose ment igazán, és nem is köt le. Inkább afféle idealista vagyok, jobban tetszenek és mennek az olyan feladatok, amikor ki kell találni valamit, hogy mi lenne a megfelelő működés, és ezt szeretem is kommunikálni mások irányába.
Hogy ha elvégzem a képzést, akkor szeretnék Pestre költözni és szerencsét próbálni. Szerintetek ha nem voltam még hasonló szerepkörben, tehát abszolút kezdőként mennyit kérhetnék Pesten egy IT business analyst munkakörben?
Továbbá van ötletetek, hogy milyen technikai és soft skillekre lenne érdemes rágyúrnom itthon, autodidakta módon a suli mellett, hogy sikeres lehessek a melóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!