Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy piacképtelen diplomával...

Egy piacképtelen diplomával milyen lehetőségeim vannak az elhelyezkedésre? A gyártósor lenne a legjobb ahova mehetnék?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 18:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Én csinaltam így az esti képzést, plusz mellette egyetem msc-n végzős voltam, bár abból nem sok óra volt már, heti 1 kb. Heti 3 nap suli 2tol, 4 utan mentem munka után, egyik nap pedig szombst volt. Jah és bejárós voltam, 30 km-re laktam, minden nap bejártam
2020. okt. 12. 00:12
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ez nem fogsz menni, nem akarsz tanulni, én javaslom építkezésen a segédmunkás. Teljesen megértelek, én is két gyerek mellett tettem le vizsgákat, de bele lehetetlen...
2020. okt. 12. 00:34
 13/27 A kérdező kommentje:

Mit nem értesz azon, hogy az esti elkezdődik 3-kor, de engem 4-nél elöbb nem engednek el munkahelyről??? Legalább délben el kéne menni, hogy beérjek 3-ra.. Vagy mondjak fel és ne dolgozzak addig? mondd már meg

Te gondolom városban laktál és munkahelyről egyből mehettél

2020. okt. 12. 00:38
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Megkérdezed kiszemelt iskola tanárait, hogy tudják-e kezelni a problémádat valahogy. Jártam egy ideig estire: itt a számonkérések nem az első órában voltak, hogy mindenki odaérjen. Volt olyan, aki csak minden második héten tudott járni órákra, mert 3 műszakba dolgozott: nem volt gond belőle.
2020. okt. 12. 00:53
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
Hiába hisztizel, csak a kifogásokat keresed. Nem kötelező minden órán ott lenni, meg lehet beszelni az oktatókkal is ezt.
2020. okt. 12. 06:44
 16/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
95%
A te kifogásgenerátoroddal örökre csavarhúzó fogsz mardni.
2020. okt. 12. 07:49
 17/27 anonim ***** válasza:
96%

Majdnem minden OKJ és levelezős egyetem is van már hétvégi oktatásban. Esti tanfolyam már nagyon ritka. Én jelenleg levelezőn vagyok, szombaton reggel 9től este 6-7ig. Mellette estin csinálok tanfolyamot kedd csüt este 5től 8.30ig. Korábban hétvégi OKJ-t csináltam ami minden második hétvégén volt szombat-vasárnap egész nap.

Nincs olyan, hogy lehetetlen, csak tehetetlen...

2020. okt. 12. 08:01
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Miért ragaszkodsz az esti képzéshez? Levelezőn vannak szombati képzések is.
2020. okt. 12. 08:32
 19/27 A kérdező kommentje:

Szakközépiskolában esti képzések vannak. Nem hallottam hétvégiről.

Jó, akkor felmondok a munkahelyen és beiratkozok estire, nincs kifogás. Majd a szüleimmel eltartatom magam

2020. okt. 12. 09:05
 20/27 anonim ***** válasza:
94%

De miért szakközépbe mennél? Van egy diplomád, pl. szakirányú továbbképzésként is tanulhatnál teljesen mást.

De egyébként ha van használható nyelvtudásod, most is mehetnél SSC-be, ha nincs használható nyelvtudásod, akkor nyelvet kellene tanulnod.

2020. okt. 12. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!