Egy piacképtelen diplomával milyen lehetőségeim vannak az elhelyezkedésre? A gyártósor lenne a legjobb ahova mehetnék?
Mit nem értesz azon, hogy az esti elkezdődik 3-kor, de engem 4-nél elöbb nem engednek el munkahelyről??? Legalább délben el kéne menni, hogy beérjek 3-ra.. Vagy mondjak fel és ne dolgozzak addig? mondd már meg
Te gondolom városban laktál és munkahelyről egyből mehettél
Majdnem minden OKJ és levelezős egyetem is van már hétvégi oktatásban. Esti tanfolyam már nagyon ritka. Én jelenleg levelezőn vagyok, szombaton reggel 9től este 6-7ig. Mellette estin csinálok tanfolyamot kedd csüt este 5től 8.30ig. Korábban hétvégi OKJ-t csináltam ami minden második hétvégén volt szombat-vasárnap egész nap.
Nincs olyan, hogy lehetetlen, csak tehetetlen...
Szakközépiskolában esti képzések vannak. Nem hallottam hétvégiről.
Jó, akkor felmondok a munkahelyen és beiratkozok estire, nincs kifogás. Majd a szüleimmel eltartatom magam
De miért szakközépbe mennél? Van egy diplomád, pl. szakirányú továbbképzésként is tanulhatnál teljesen mást.
De egyébként ha van használható nyelvtudásod, most is mehetnél SSC-be, ha nincs használható nyelvtudásod, akkor nyelvet kellene tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!