Sok ember miért sír, hogy drága az albérlet?
Unalmas már a Balázskázás meg gáz is szerintem.
Egyébként meg nem 1 millió volt, hanem 540 ezer napelemmel, bútorokkal és szigeteléssel együtt. ;)
Bútorokkal. :D
Na jól van fiam, lassan menj lefeküdni. Mára elég lesz.
29# be is b.szna,ha az alkalmazott többet keresne, mint a vállalkozó. Az utóbbi vállal kockázatot, ő fektette be a pénzt és ő intéz mindent.
Nyilván nagyon fontos az alkalmazottak munkája is, de miért kéne többet adnia?
Persze ezzel nem azt mondom hogy nem kell őket megbecsulni vagy rendesen megfizetni. Én is jól fizetek, cserébe tudom, hogy nem fog 10 ezer forintal többért atmenni a konkurenciahoz.
A kérdésre is válaszolva. Szerintem természetes, hogy felnőtt, dolgozó emberként nem akar senkit szobát bérelni mint az egyetemistak. A kocsiban lakást meg hagyjuk is. Egy átlag lakhatasi igény nem kéne, hogy luxus legyen.
"Sajnos ebben az országban még nem láttam olyat hogy jobban fizetnének az alkalmazottnak mint a cégvezetőnek vagy tulajdonosnak."
Ezt miért a vállalkozókon kéred számon, miért nem a veszteséges ÁLLAMI CÉGEK vezetőin, igazgatóin?
Mikor a köztudottan veszteséges MÁV, BKV igazgatói milliókat tettek zsebre régen :-( (A mostani állapotokról nincsenek információim)
A másik: látszik, hogy életedben nem voltál még vállalkozó: az igen vicces lenne, ha az alkalmazott többet keresne, mint a tulaj. Gondolkodj már el egy pillanatra, ez milyen helyzetet szülne? Azt, hogy az alkalmazott megbecsüli magát? Dehogyis... Mivel ő keresi a többet, igen hamar az a helyzet állna elő, hogy "a nyúl viszi a puskát", azaz az alkalmazott "nyeregbe érezné magát" és "lenézné" a főnököt, aki kevesebbet keres nála.
" Egy átlag lakhatasi igény nem kéne, hogy luxus legyen."
Igen, ez így van.
De vajon azt tudtátok-e, hogy a XXI. sz-ban, az internet világában MA BUDAPESTEN, (akár a belvárosban is) több ezer olyan lakás van, ahol NINCS WC A LAKÁSBAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!