Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok ember miért sír, hogy...

Sok ember miért sír, hogy drága az albérlet?

Figyelt kérdés
Szobát is lehet bérelni, de nem csak ez a lehetőség van, mi párommal kocsiban lakunk és semmit se kell fizetni a kaján és a benzinen kívül.
2020. okt. 10. 14:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Unalmas már a Balázskázás meg gáz is szerintem.

Egyébként meg nem 1 millió volt, hanem 540 ezer napelemmel, bútorokkal és szigeteléssel együtt. ;)

2020. okt. 10. 18:01
 22/63 anonim ***** válasza:
86%

Bútorokkal. :D

Na jól van fiam, lassan menj lefeküdni. Mára elég lesz.

2020. okt. 10. 18:32
 23/63 anonim ***** válasza:
66%
Manapság milliókat keresni úgy lehet hogy átversz több embert vagy vannak alkalmazottjaid akiket alul fizeted. Igy lehet az embernek háza ami Pesten akár lehet 100-150 millió ft is. Az emberek nem a drága albérlet miatt sírnak hanem a kevés fizetés miatt. Egy alkalmazott soha nem fog milliókat keresni még akkor sem ha mindenhez ért. Egy vállalkozó meg csakúgy keres milliókat hogyha vannak alkalmazottjai akik termelnek neki pénzt ezáltal a vállalkozónak milliói leszenk amiből ő tud venni egy 300nm házat az alkalmazottak meg fizetik a pesti panel 200 ezres albérlet árát. Ezért sírnak.
2020. okt. 10. 18:47
 24/63 anonim ***** válasza:
90%
ha csak fél milla volt az egész, akkor ott valami ingyen volt. lehet az autót a bontóból mentettétek meg, még nektek fizettek hogy vigyétek el
2020. okt. 10. 20:17
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
El ne hidd már a meséjét.
2020. okt. 10. 20:22
 26/63 anonim ***** válasza:
43%
#23 egy normálisabb budai ház 100mn-tól indul, és van belőle jópár ezer, szerinted mindenki, aki ott lakik az másokat átverve/kizsigerelve jutott el odáig, hogy legyen egy ilyen háza?
2020. okt. 10. 20:45
 27/63 anonim ***** válasza:
76%
Tipikus proli, aki jól keres az csak gazember lehet :)
2020. okt. 10. 22:14
 28/63 anonim ***** válasza:
44%
Nem azt írtam hogy gazember aki sokat keres hanem azt hogy valaki milliomos legyen vagy millios bevetelu legyen a cege ahhoz kellenek alkalmazottak akiket alulfizet de termelnek a vallalkozonak hogy o neki meg jo legyen. Sajnos ebben az országban még nem láttam olyat hogy jobban fizetnének az alkalmazottnak mint a cégvezetőnek vagy tulajdonosnak.
2020. okt. 11. 07:47
 29/63 anonim ***** válasza:
76%

29# be is b.szna,ha az alkalmazott többet keresne, mint a vállalkozó. Az utóbbi vállal kockázatot, ő fektette be a pénzt és ő intéz mindent.

Nyilván nagyon fontos az alkalmazottak munkája is, de miért kéne többet adnia?

Persze ezzel nem azt mondom hogy nem kell őket megbecsulni vagy rendesen megfizetni. Én is jól fizetek, cserébe tudom, hogy nem fog 10 ezer forintal többért atmenni a konkurenciahoz.

A kérdésre is válaszolva. Szerintem természetes, hogy felnőtt, dolgozó emberként nem akar senkit szobát bérelni mint az egyetemistak. A kocsiban lakást meg hagyjuk is. Egy átlag lakhatasi igény nem kéne, hogy luxus legyen.

2020. okt. 11. 09:05
 30/63 anonim ***** válasza:
53%

"Sajnos ebben az országban még nem láttam olyat hogy jobban fizetnének az alkalmazottnak mint a cégvezetőnek vagy tulajdonosnak."

Ezt miért a vállalkozókon kéred számon, miért nem a veszteséges ÁLLAMI CÉGEK vezetőin, igazgatóin?

Mikor a köztudottan veszteséges MÁV, BKV igazgatói milliókat tettek zsebre régen :-( (A mostani állapotokról nincsenek információim)

A másik: látszik, hogy életedben nem voltál még vállalkozó: az igen vicces lenne, ha az alkalmazott többet keresne, mint a tulaj. Gondolkodj már el egy pillanatra, ez milyen helyzetet szülne? Azt, hogy az alkalmazott megbecsüli magát? Dehogyis... Mivel ő keresi a többet, igen hamar az a helyzet állna elő, hogy "a nyúl viszi a puskát", azaz az alkalmazott "nyeregbe érezné magát" és "lenézné" a főnököt, aki kevesebbet keres nála.

" Egy átlag lakhatasi igény nem kéne, hogy luxus legyen."

Igen, ez így van.

De vajon azt tudtátok-e, hogy a XXI. sz-ban, az internet világában MA BUDAPESTEN, (akár a belvárosban is) több ezer olyan lakás van, ahol NINCS WC A LAKÁSBAN!

2020. okt. 11. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!