Sok ember miért sír, hogy drága az albérlet?
8-as vagyok: értem én, mire akarsz kilyukadni és azért van igazság benne: mindenkinek a jövedelméhez kellene igazítani az igényeit, de!
az azért nem elvárható az emberektől, hogy autóban éljenek - ez már kissé a véglet. Arról nem beszélve, hogy tavasszal, amikor az edzőtermek és az uszodák is zárva voltak a kijárási korlátozás alatt, akkor mégis hol fürödtetek?
Azt viszont ismerősöm nagyon ügyesen megcsinálta, amikor látta, hogy kezdenek bedőlni a devizahitelek, családdal, 3 gyerekkel (!) nem az utcára mentek/kerültek, hanem eladta a hiteles házát és a nagybátyja telkére letettek egy mobilházat 2 millióból és ott éltek.
Ott voltam, láttam, kicsit ugyan szűk, de mégis komfortos volt.
Szóval igen, a megoldásokat kell keresni, nem sírni.
"hát akkor ideje lejjebb adni az igényekből sírás helyett."
Ezt én is mondhatnám Neked. Szeretnéd, hogy ne sírjanak? Hát add lejjebb az igényeidet (=ne várd el másoktól, hogy ne sírjanak)!
"Furgont alakítottunk át, napelemmel tudunk fűteni."
Khmm... Lássuk csak... Egy működőképes furgon - tegyük fel, hogy nagyon baráti áron vetted valakitől - min. 500 ezer ft, a napelem beszerzése, a tartó kialakítása szerintem - bár erre nem tudok pontos árat, mert nem tudom, hány elem van fenn, nem tudom, Te tetted-e fel vagy más - a másik 500 ezer ft. Szóval kb. 1 milliónál tartunk, de még nincs semmi az autóban. Ebből az 1 millióból albérletben, egy szobában(50+30 rezsi) 1 évig eléldegélhet az ember, ha nem is kényelmesen, de mindenképp emberibb körülmények között.
Na jó, autó megmarad, az albérlet ára meg nem, de az autó is amortizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!