Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok ember miért sír, hogy...

Sok ember miért sír, hogy drága az albérlet?

Figyelt kérdés
Szobát is lehet bérelni, de nem csak ez a lehetőség van, mi párommal kocsiban lakunk és semmit se kell fizetni a kaján és a benzinen kívül.
2020. okt. 10. 14:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
96%
A kérdező csak provokálni akar, egy szó sem igaz belőle, de egyébként kimeríti a hajléktalanság fogalmát, amit leírt.
2020. okt. 10. 16:10
 12/63 anonim ***** válasza:
96%

8-as vagyok: értem én, mire akarsz kilyukadni és azért van igazság benne: mindenkinek a jövedelméhez kellene igazítani az igényeit, de!

az azért nem elvárható az emberektől, hogy autóban éljenek - ez már kissé a véglet. Arról nem beszélve, hogy tavasszal, amikor az edzőtermek és az uszodák is zárva voltak a kijárási korlátozás alatt, akkor mégis hol fürödtetek?

Azt viszont ismerősöm nagyon ügyesen megcsinálta, amikor látta, hogy kezdenek bedőlni a devizahitelek, családdal, 3 gyerekkel (!) nem az utcára mentek/kerültek, hanem eladta a hiteles házát és a nagybátyja telkére letettek egy mobilházat 2 millióból és ott éltek.

Ott voltam, láttam, kicsit ugyan szűk, de mégis komfortos volt.

Szóval igen, a megoldásokat kell keresni, nem sírni.

2020. okt. 10. 16:11
 13/63 anonim ***** válasza:
93%
#9 és ez szerinted normális? szerinted ennek kéne az általánosnak lennie? így kéne gyereket nevelni? csak azért mert neked nincs, sok embernek van, akik szintén drágállják a mai albérletárakat (meg az ingatlanárakat is). és ne gyere azzal, hogy szegénységre ne szüljön az ember, mert itt nem erről szól. 10 éve még teljesen más volt az albérletpiac, most a 10 éves gyerekkel költözzenek szobába, putriba, autóba vagy a híd alá? ezt te se gondolhatod komolyan
2020. okt. 10. 16:16
 14/63 anonim ***** válasza:
93%
Pár napot aludtam autóban, köszönöm elég volt.
2020. okt. 10. 16:38
 15/63 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező: a munkáltatók mennyire bizalmasak ön felé, amint kiderül, hogy nincsen bejelentett posta címe?
2020. okt. 10. 16:47
 16/63 anonim ***** válasza:
89%
15-ös jogos, de nem biztos, hogy nincs postacíme: lehet, a szülőkhöz van bejelentve.
2020. okt. 10. 17:00
 17/63 anonim ***** válasza:
93%

"hát akkor ideje lejjebb adni az igényekből sírás helyett."

Ezt én is mondhatnám Neked. Szeretnéd, hogy ne sírjanak? Hát add lejjebb az igényeidet (=ne várd el másoktól, hogy ne sírjanak)!

2020. okt. 10. 17:20
 18/63 anonim ***** válasza:
91%

"Furgont alakítottunk át, napelemmel tudunk fűteni."

Khmm... Lássuk csak... Egy működőképes furgon - tegyük fel, hogy nagyon baráti áron vetted valakitől - min. 500 ezer ft, a napelem beszerzése, a tartó kialakítása szerintem - bár erre nem tudok pontos árat, mert nem tudom, hány elem van fenn, nem tudom, Te tetted-e fel vagy más - a másik 500 ezer ft. Szóval kb. 1 milliónál tartunk, de még nincs semmi az autóban. Ebből az 1 millióból albérletben, egy szobában(50+30 rezsi) 1 évig eléldegélhet az ember, ha nem is kényelmesen, de mindenképp emberibb körülmények között.

Na jó, autó megmarad, az albérlet ára meg nem, de az autó is amortizálódik.

2020. okt. 10. 17:46
 19/63 anonim ***** válasza:
96%
Napi troll, de nem a Balázs.
2020. okt. 10. 17:47
 20/63 A kérdező kommentje:
igen, és képzeld el nem sírunk percenként, hogy milyen drága az albérlet. (Y)
2020. okt. 10. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!