Szakmunkásként vagy diplomásként lenne nyugodtabb és lazább életem?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 01:54
11/26 anonim válasza:
Vegyészmérnök vagyok én is. Akkor túlórázom, ha én úgy ítélem meg, hogy az a legjobb megoldás az adott helyzetben. Soha senki nem kényszerített engem erre, de valamikor bent maradok, ha azt látom, hogy éppen erre van szükség a munkám elvégzéséhez.
Egyébként jól is keresek, pedig a gyakoris bölcseletek alapján éhen kellene halnom éppen. :)
12/26 anonim válasza:
És a túlórában mi a stresszes?
13/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok túlórázni, nincs időm ilyesmikre
2020. okt. 10. 13:52
14/26 anonim válasza:
Szerintem most a segédmunka a jövő
15/26 anonim válasza:
Te tudod. Én diplomás vagyok, szoktam túlórázni néha, tízezer feletti órabére el fizetik, heti két-három óra itthonról, én még örülök is neki.
16/26 anonim válasza:
Akkor ne túlórázz. Egyébként pár kommenttel hátrébb leírták, hogy szakiként is kellhet majd.
17/26 A kérdező kommentje:
Úgy irod, mint ha az a 10 ezres órabér olyan sok lenne.
2020. okt. 10. 15:32
18/26 anonim válasza:
Ember. Vannak, akik 800 forintos órabérért dolgoznak. A 10 ezer több mint jó órabér.
19/26 anonim válasza:
Miért ne lenne jó a 10ezres órabér? Remélem neked is az jön ki hogy ez heti 40 órás munkarendben havi 1,6 milliós bérezést jelentene... Az nem "olyan sok"?
20/26 A kérdező kommentje:
Egyéni vállalkozó szakinál ez átlagos
2020. okt. 10. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!