Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tippeljetek! Mennyivel kapok...

Tippeljetek! Mennyivel kapok több bért most (százalékban) mint 15 éve? Munkahely és munkakör azonos!

Figyelt kérdés

Na kíváncsi vagyok ki mit ír.

15 éve dolgozom egy helyen, a kezdet óta ugyanabban a munkakörben.

Tehát semmi se változott, csak elröppent 15 év.

Tippeljetek!

Százalékban mennyivel kapok többet most 2020-ban a munkámért mint 15 éve kaptam?

2020. okt. 9. 16:21
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

"Értéktelen munkaerő vagy"

Ez esetben a munkahelyem 15 éve egy értéktelen embert alkalmaz és fizet. Javaslom hogy a főnökomet itt és most azonnali hatállyal rúgjuk ki.mert ha egy főnök egy értéktelennek ad állást és bért 15 évig, akkor az a főnök totálisan alkalmatlan a feladatára.

ellenvetés gondolom nincs.

2020. okt. 10. 09:28
 32/43 anonim ***** válasza:
53%
A főnököd simán egy nagyon jó ember, egy igazi jó ember, aki ennek ellenére munkát ad neked hogy ne az utcán vedelj. Szerintem becsuld meg ezt a jó embert.
2020. okt. 10. 09:30
 33/43 anonim ***** válasza:
48%
Vannak joszandeku emberek, koszond is meg neki, hogy munkat ad ilyennek, mint te.
2020. okt. 10. 09:31
 34/43 anonim ***** válasza:
Van ellentétes, tudja hogy semmi esélyed másra, ismer téged és egyszerűen nem akarja hogy koldulj és éhezz, ilyen a jó ember.
2020. okt. 10. 09:32
 35/43 A kérdező kommentje:

"Szerintem becsuld meg ezt a jó embert."

becsülöm. ha bejön az ebédlőbe én szó nélkül azonnal felállok, a kaját otthagyom és távozok. egy légtérben, egy asztalnál nem vagyok hajlandó vele lenni.

2020. okt. 10. 09:33
 36/43 A kérdező kommentje:
de ezzel a cég dogozóinak 90% így van ahogy én.
2020. okt. 10. 09:34
 37/43 anonim ***** válasza:
52%
Még ha azt is megengedheted magadnak hogy az ebédlőben otthagyd az ételt, tehát pazarolj, akkor te igencsak jól kereshetsz. Én 450 ezres fizetéssel ezt nem tehetem meg.
2020. okt. 10. 09:38
 38/43 A kérdező kommentje:

"hogy az ebédlőben otthagyd az ételt, "

ingyé'' van. állam bácsi állja.

2020. okt. 10. 09:41
 39/43 anonim ***** válasza:
Nagyszerű tehát az ingyen ételt pazarlod, amit szén adombol fizetnek ki neked... Gratulálok:) a főnököd ezek után megjobban becsülöm kiváló ember lehet aki mindezek ellenére munkát ad neked.
2020. okt. 10. 09:43
 40/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha 3 diplomával úgy gondolod, hogy csak utcaseprésre lennél jó, akkor valószínűleg így is van. Akkor viszont 15 éve túl vagy fizetve, úgyhogy ne sírj. És akkor most nem lézerjani, hanem én mondom, hogy annyit sem érsz.
2020. okt. 10. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!