Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tippeljetek! Mennyivel kapok...

Tippeljetek! Mennyivel kapok több bért most (százalékban) mint 15 éve? Munkahely és munkakör azonos!

Figyelt kérdés

Na kíváncsi vagyok ki mit ír.

15 éve dolgozom egy helyen, a kezdet óta ugyanabban a munkakörben.

Tehát semmi se változott, csak elröppent 15 év.

Tippeljetek!

Százalékban mennyivel kapok többet most 2020-ban a munkámért mint 15 éve kaptam?

2020. okt. 9. 16:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
45%

9 éve kezdtem dolgozni, nettó 80ért. A legutóbbi fizum 580 volt. Csak annyi a különbség, hogy én nem a lábamat lógattam.

Te meg az alapítványi iskolás munkaügyi troll vagy. Két és fél diplomával nettó 150ért.

2020. okt. 9. 17:57
 12/43 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos a mai világban nem érdekli a munkáltatót a hűség, ha felvesznek valakit helyedre általában magasabb bért is kap. Ez van, magadnak kell a fizuemelést intézni, munkahely váltással.
2020. okt. 9. 18:12
 13/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
Amennyiben a neve B betűvel kezdődik, alázs a vége, akkor -2%. Dehát Lézerjani szerint ezekszerint ennyit is érsz.
2020. okt. 9. 19:51
 14/43 A kérdező kommentje:

"Dehát Lézerjani szerint ezekszerint ennyit is érsz."

Nagyon lovagolunkn ezen a lézerjanin, és még ahhoz is gyökerek vagyunk hogy ha már tőle idézzünk legalább utánanézzünk mit is mondott PONTOSAN.

Mert nem azt mondta hogy mindenki annyit ér amennyit keres. Nem ezt ezt mondta.

Ha ezt mondta volna sokan igencsak bajban lennének, mert papíron semmit/minimált keresnek.. papíron.

Lézerjani sem a keresetre utalt.

De hát az itteni gyökerek hozzáböfögni azt tudnak,de idézni azt nem.

2020. okt. 9. 19:55
 15/43 anonim ***** válasza:
Szén fizetésem 3 év alatt 130% al nőtt én olyan 450% rá tippeltek.
2020. okt. 9. 19:59
 16/43 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem egy tipp oldal. Ha van valami kérdésed, akkor kérdezz.
2020. okt. 9. 20:10
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Maradt ugyanannyi az alapítványi suliban, mert egy hisztis, élhetetlen idióta vagy, aki még angolul sem képes megszólalni és újabb szocszférás diplomákkal próbálja növelni a jövedelmét, miközben pontosan tudja, hogy azokkal nem lesz több. Bravisszimó.
2020. okt. 9. 20:21
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

én 18 évet húztam le ugyanabban a munkakörben és mivel a vasúton a változás az állandó, így jöttek mentek felettem a főnökök, átszervezések meg jobbra-balra.

Persze csak azt az emelést kaptam meg ami amúgyis járt volna, plusztban semmit

sőt

többször is úgy alakult, hogy az új szervezeti felépítés, új munkáltató, stb. okán mék csökkent is a fizetésem.

2006 - 2017 közöt 169000-ről 199000-re nőt....

még jó hogy átutalták, mert nem tudtam volna hazavinni! :D

és még ebből is akartak vágni, úgyhogy ekkor hagytam ott a vasutat.

jól néznek ki a számok a tv-ben, hogy a vasutasok mennyi emelést kaptak, de az általában köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Illetve a fedezetet a megemelt fizetésekhez létszámleépítéssel teemtik elő.

szóval én azt mondom, hogy nem keresel sokkal többet mint 15 éve :D

2020. okt. 9. 21:19
 19/43 A kérdező kommentje:

"szóval én azt mondom, hogy nem keresel sokkal többet mint 15 éve :D"

közel jársz... anynit mondok hogy 15 év alatt a bérnövekményen nem érte el a 100%-ot sem.

vagyis nem duplázódott a bérem 15 év alatt.

ami elég durva ha meggondoljuk a 15 év előtti árszinteket és a mait

2020. okt. 10. 08:10
 20/43 anonim ***** válasza:
Nem az a durva, hanem hogy még mindig ott vagy, és még 10 év múlva is ott leszel.
2020. okt. 10. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!