Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan mondjam vissza az...

Hogyan mondjam vissza az állást, hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés
A főnök el akart küldeni a jelenlegi munkahelyemről, mert nagyon rossz a forgalom, és nem tudott volna 6 alkalmazottat foglalkoztatni. Úgy alakult, hogy az egyik kolleginát kirúgta egyik pillanatról a másikra, és visszahívott engem. Mire ez mind megtörtént, jelentkeztem egy munkahelyre (ott tanultam, aki a főnök lenne, az oktatóm volt), bár visszajelzések nem nagyon jöttek, írtam, hogy kedden bemegyek beszélgetni, viszem a szükséges papírokat is. Írtam azt is, hogy úgy fest, “megszűnik” a mostani munkahelyem, de még semmi sem biztos. Nem tudom, most mit írjak, nyilván maradok itt (itt több a pénz), ameddig lehet, de nem akarok nagy drámát.
2020. okt. 4. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem maradnék, ha valami kis probléma lesz te mész elsőnek.
2020. okt. 4. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

A helyedben lépnék.

Két szék közül a földre fogsz esni.

Ha innen úgy rugdossak ki az embereket, akkor te is sorra kerülsz.

2020. okt. 4. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"Megköszönve a lehetőséget tájékoztatni szeretném önöket, hogy a felajánlott munkától visszalépek, mivel a jelenlegi munkahelyemen igényt tartanak a munkámra. Üdvözlettel, Gipsz Jakab"
2020. okt. 4. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Menj a másikhoz. Tényleg te leszel itt a következő.
2020. okt. 4. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt írják, hogy menjen a másikhoz, azok elolvasták, hogy az egyáltalán nem biztos?

"...bár visszajelzések nem nagyon jöttek," egyelőre csak a Kérdező írogat nekik, hogy ekkor-akkor bemegy, de még erre sem kap választ!

Valójában a kérdés az volt, hogy hogyan mondjon le az újabb munkáról úgy, hogy ne legyen kínos később esetleg mégis oda jelentkezni.

2020. okt. 4. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit is akarsz visszamondani? Írtál egy másik munkáltatónak, nem válaszolt, te pedig megint írtál, hogy jó, akkor bemész, majd erre se válaszolt. Egyáltalán miből gondoltad, hogy jó ötlet bemenni anélkül, hogy ők hívnának? Teljesen mindegy, mit írsz, a hátuk közepére se kívánnak, örülni fognak, hogy nem mész.
2020. okt. 4. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkeztél egy munkahelyre, ahonnan semmilyen visszajelzést nem kaptál, de te megírtad, hogy bemész és viszed a papírokat?! Mi van???
2020. okt. 4. 14:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Eleinte még csak-csak volt visszajelzés, mondjuk elég zavaros volt végig, pl hogy kimondottan szakképzett dolgozót keresnek egy tanuló mellé, nekem van-e papírom (náluk tanultam de oké). Én mondtam, hogy oké, meglátom, mi lesz a mostani hellyel, és jelzek. Másnap megírtam, hogy kedden be tudok menni, erre nem érkezett válasz.
2020. okt. 4. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2020. okt. 12. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!