Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1.5-2 millió forinttal kezdhet...

1.5-2 millió forinttal kezdhetek új életet Angliában vagy Svédországban?

Figyelt kérdés

Még csak tervezgetem a dolgot, nem a közeljövőben szeretnék költözni, így a jelenlegi vírushelyzetet most hagyjuk ki ebből.

Nincs semmi, ami a mostani lakhelyemhez kötne és mindenképpen szeretnék majd elköltözni, akkor meg miért is ne költözhetnék külföldre? Így jött az ötlet, ezt a két országot pedig nagyon szeretem.

Nincs kint senkim, aki segíthetne, teljesen a nulláról építeném fel az életem, nem kapnék senkitől semmilyen támogatást itthonról sem. Ennyi kezdőtőkéből el tudnék indulni ott (drágább városokban) informatikusként? (diplomával, 1-2 év szakmai tapasztalattal)

Ebben a pénzben nyilván benne lenne az, hogy valamennyi ideig csak élek ott, amíg nem találok munkát, ez pedig nem tudom mennyi idő lenne.

2020. okt. 3. 22:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha nekem fizetsz 5000 koronat elöre akor en bejelentelek a munkaközvetitönel ,es lakas utan is nezek .Ha munkat is kapsz akkor megint 5000 kell nekem hogy fizessel. Hat sok munka es en igyen nemdolgozok.

De igyis az ugy tökkel van verve ,mert a nyelvet nem tudod.

2021. máj. 20. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!