Álláskeresők, ti is úgy érzitek mintha szemétkupacban kutatnátok állás után?
Szintén 40, lehet a korunkkal van a baj, pedig nem érzem magam öregnek.
Szívesen elvégeztem volna egy tanfolyamot, jelenleg pénzem nincs rá, a munkaügyiben meg túlképzett voltam hozzá.
megértelek 100%ban igazad van.
Én ezenkívűl babát is várok és semmilyen plusz támogatás nincs.
Na még mielőtt 100an elővennék a kést hogy milyen felelőtlen vagyok elmondanám: van megtakaritasom, házam, autóm, egyrészt mert kulf.dolgoztam . A férjemnek van keresete, nekem csak az a problémám h nagyon unatkozom egyedűl mert nagyon nyitott tipus vagyok és csak társaságba érzem jól magam.
Edddig ilyen munkáim voltak, de a koronavirus miatt pont megszűnt az elöző.
Eddig m.országon csak ugy kaptam munkát hogy ismeretség által.
Elmondanám sok helyen próbálkoztam : beszélek 4 nyelven , van okj-s 3 éves bizonyitvanyom, van autóm, több iranyu tapasztalatom a titkarnőtől kezdve gyári munkásig , kocsit hoztam be kulföldről , pultos, recepciós stb.mégis amikor kerestem uj melót még a virus előtt nem jött össze.
Vagy a kolleganők hazudoztak rólam hogy ne vegyenek fel, és rosszindulatuskodtak, a szemembe a kedvest mutatták, vagy vissza se jeleztek interju után, stbstb.
Egyszerűen szánalmas.
Kűlföldőn mindenhol nagyon szerettek, bármikor visszamehetnék, ithon nem értem ezt a mentalitást.
Borzalmas.
Megoldásként egyetlen lehetőség ez esetben:
A vállalkozás.
te utolsó nem vagy eszednél.
Nem azért irta ki a kérdést hogy igy kioszd. Egyébként értelmetlenul irsogálsz , amit irsz nincs értelme. Megoldást kell keresnk nem ujjal mutogatni amikor az ember lent van. Gratulálok a joindulatothoz ami 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!