120-130 nettókért mi értelme elmenni dolgozni? Ki engedheto meg magának hogy ilyen pénzekért dolgozzon Pesten?
Pesti cég kinek hirdet ilyen bruttó 200-as állásokat ami nettóban olyan 120-130? Ki engedheti meg magának hogy nettó 120-ért főállásban Pesten melózzon? Az miből él, fényből és levegőből? mert 120 nettó a hideg vízre se elég Pesten.
Komolyan nem értem aki elmegy iylen trágya állásokra az még is miből él? Mert hogy nem ebből amit kap az egyszer biztos.
"Ha minden dolgozónak dupla fizetést adna, akkor fél éven belül csödbemegy+
Azért én tudok olyan céget ahol a 18-as bérezéshez képest most pont dupla annyit fizetnek és lám még áll a cég.
Persze ehhez kellett egy hetes fullos sztrájk is, de meg is volt az eredménye.
"inkább mélyebben a zsebembe nyúlnék hogy jobb embert kapjak"
2017-ben kezdtem lakásfelújítással foglalkozni, akkor az első emberemnek 500 Ft-os órabért fizettem (aminek nagyon örült, mert közmunkán 298 Ft-os órabére volt). Hamarosan fellendült a dolog, és 700 Ft lett az órabére, MINDEZ ZSEBBE, hivatalosan ott se volt!
Amúgy többszörösen büntetett előéletű volt, de nagyon szépen, hatékonyan, önállóan dolgozott, és maximálisan meg lehetett bízni benne.
Sajnos meghalt (rák), utána vagy 40 emberrel dolgoztam (illetve próbáltam dolgozni), de hiába adtam 2000-3000 Ft-os órabért, senki még a nyomába se ért (se képzettségben, se gondolkodásban, se elszántságban).
Most egyedül csinálom, és őszintén örülök neki, hogy magasra tette a mércét, sokat tanutam belőle...
30/F vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!