JOBER munkaközvetítőről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatok érdekelnek, mennyire megbízható, jól fizető, milyen munkákat ad targisként például. Köszönöm.2020. szept. 29. 23:35
11/11 anonim válasza:
Én lassan 4 éve így dolgozok mint targoncás szlovák egyéni vállalkozóival. Magadnak fizeted a járulékokat. Amit ledolgoztam megkaptam. Persze szerintem ez lehet cégüggő is akikkel szerződésben vannak, hogy mi az amit rájuk hagynak/elnéznek. Magyarán mi az ami kijátszható kiskapu. De fizetésileg itt ahol vagyok amit ledolgoztam megkapom. Persze itt is vannak okos játszmák de aki jól dolgozik és tapasztalt azzal szerintem nincs gond. Itt azzal kell számolni vállalkozói téren, hogy jobb a pénz, de se szabi se betegállomány se semmire nem jár pénz. Amit dolgozol arra kapsz. Kinek mi és meddig éri meg. Ideiglenesen szerintem főleg fiatalon nem rossz választás itthon. Hacsak nem német/osztrák a cél. De ez mindenkinek szerintem a saját maga döntése mi az ami belefér es meddig. Remélem segítettem picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!