Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnek kimenni Londonba es...

Szeretnek kimenni Londonba es pincernokent dolgozni!?

Figyelt kérdés

Most vegeztem a 12.-et tehat 18 vagyok es szeretnek kimenni Londonba.A belvarosban szeretnek venni egy tomhazlakast(kicsiket) ami ugy kb. 200.000-250.000!Aztan valahol a kornyeken szeretnek vallalni pincer vagy barpultos munkat!Mennyit keresnek az igy dolgozok?Lenne valaki aki,mikor megerkezek repulovel,korbevezet a varosba?(Tehat elvisz a szallasomra es megmutatja a kornyeket?)Mert jo lenne ha lenne valaki azkit ismerek ott!!!Jah es termeszetesen a szuleim beleegyeztek ugyhogy ezzel nincs gond!Es van itthon olyan ceg mely Londonban ajanl munkat?

KOsiz elore is a valaszokat!

Es legyszi ne mondjatok hogy ne menjem ki,mert az itthoni korulenyekhez kepest csak jobb lehet!:)

2010. aug. 7. 13:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

Prosti lesz belőled, ha elindulsz egyedül a vakvilágba.

Ez biztos

Ha azt akarod, menj

a szüleidnek pedig gratulálok.

2010. aug. 7. 13:51
 2/21 anonim ***** válasza:

Első: Hülye vagy :)

Sokat nem tudok segíteni, de az biztos, hogy nem szabad vakon megbíznod mindenkiben. Én nem ülnék be egy idegen mellé a reptéren akivel még csak neten beszéltem. Keress még magad mellé valakit és együtt menjetek ki, sokkal egyszerűbb együtt megbirkózni vele mint egyedül.

2010. aug. 7. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz, nem vagyok hülye.

A hülye az aki elengedi a lányát a nagy semmibe.

És nemcsak prosti lesz belőle, hanem abból is a legalja.

Még amit megkeres, az sem lesz az övé. A semmiért fogja árulni magát

2010. aug. 7. 14:06
 4/21 anonim ***** válasza:

szerintem sem lesz belőle feltétlenül prosti, meg ha már 18 múlt, akkor már hadd menjen oda, ahová akar, és nem kéne a szülőket szidni, hiszen felnőtt nő.

De szerintem is fűzz meg valakit, h menjen el veled, úgy biztonságosabb.

Neten nézd meg, h vn e valami olyan állás, ami szállást is ad, és kérdezgesd mások véleményét.

2010. aug. 7. 14:29
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

szerintem az első válaszoló vagy valami maradi nyanyesz, vagy féltékeny mert neki itt kell leélnie az életét vagy hungarista :D

egyébként hogy gondoltad hogy 200e-ért lakást veszel LONDONBAN? :D 200e fontért esetleg. London a világ legdrágább városai között van. Egy élhető, szép lakás London belvárosában ott kezdődik, hogy 200-300 millió forint.

Javaslat:

Legyen 1-2 milliód Ft-od. Vegyél ki szobát, és add be ügynökségekhez (többhöz) az önéletrajzodat. Ha ez megvan járhatsz bárokba kérdezősködhetsz munkákkal kapcsolatban. Ha nincs jó angoltudásod akkor ne menj ki. Minimum közép de inkább felsőfok. Annyi pénzed mindenképp maradjon, hogy ha nem sikerülne haza tudj repülni.

2010. aug. 7. 14:37
 6/21 anonim ***** válasza:

Azok az idők már elmúltak, hogy valaki 0 képesítéssel és szakmai tudással kiment külföldre a nagy bizonytalanba, és talált munkát...

Ha előre nincs levajazva a meló, akkor elég komoly kezdőtőke kell, mivel az albérlet és minden iszonyú drága Londonban (a világ egyik legdrágább városa) és pár hónapba beletelik, míg találsz munkát (de ez se biztos, mert az ilyen mosogató, pincér, segédmunkás, gyorséttermi dolgozó stb. pozíciókra rengetegen jelentkeznek pakisztániak, lengyelek, románok és a gyarmatokról bevándorlók, arról nem is szólva, hogy sokuk angol anyanyelvű...).

Szóval, ha így vágsz neki a nagyvilágnak, akkor abból 90%, hogy bukta lesz (jó esetben csak a "kezdőtőkéd" veszíted el, rosszabb esetben egy jamaicai vagy pakisztáni str.ci prostija leszel).

2010. aug. 7. 14:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Hat termeszetesen fontra gondoltam..:)))..koszonom a valaszokat!!!
2010. aug. 7. 14:47
 8/21 anonim ***** válasza:
London munka google
2010. aug. 7. 14:49
 9/21 anonim ***** válasza:
van 250.000Fontod?
2010. aug. 7. 14:51
 10/21 anonim ***** válasza:

"A belvarosban szeretnek venni egy tomhazlakast(kicsiket) ami ugy kb. 200.000-250.000[font]!Aztan valahol a kornyeken szeretnek vallalni pincer vagy barpultos munkat!"

Amúgy a kérdésedben azt írod, hogy 67-83 millió forintból akarsz lakást venni, és UTÁNA akarsz munkát keresni...

Ha ennyi pénzed van, akkor felesleges Londonba utaznod, inkább képezd magad itthon, és utána menj ki, mert a képzett munkaerőre nagyobb a kereslet.

2010. aug. 7. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!