Mit tegyek ha műszaki végzettséggel nem hivnak be interjuzni se?
Figyelt kérdés
Iden vegeztem, elvileg hianyszakmából, megse latok hirdetéseket amit meg igen arra nem hivnak be.2020. szept. 25. 10:51
1/15 anonim válasza:
Folytasd ott, ahol a szakmai gyakorlatodat csinaltad.
2/15 A kérdező kommentje:
Vidéken csináltam de Budapesten van a családom.
2020. szept. 25. 10:58
3/15 anonim válasza:
milyen az a végzettség pontosan?
4/15 anonim válasza:
Mi van az egyetemen kialakított kapcsolataiddal, ismerősi köröddel? Őket behívják?
6/15 anonim válasza:
3-5.
Én is csak később vettem észre de a jobb alsó sarokban be van taggelve, hogy a kérdező BME gépészmérnökit végzett.
7/15 A kérdező kommentje:
gépészmérnök. Nincsenek nagyon barátaim az egyetemről, akikről tudok azok költöztek a munkáért vagy továbbtanultak mesteren.
2020. szept. 25. 16:21
8/15 anonim válasza:
Valami gond van az önéletrajzoddal, még mindig mérnökhiány van
9/15 A kérdező kommentje:
De mi gond lehet vele? Tudok felsőfokon angolul, rajta van a BME meg a gyakorlati hely, skillek.. probalkozom es senki nem hîv be. Hol az a mérnök hiány? Nem vágyom nagyon magas fizetésre se, csak előrelépési lehetoseg legyen es hűséges lennek a céghez:(
2020. szept. 25. 17:34
10/15 anonim válasza:
Küldd át privátban, megnézem!
Személyes adatok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!