Kb mekkora havi jövedelem szükséges ahhoz, hogy valaki megengedhesse magának a FuzeTea rendszeres, akár napi szintű fogyasztását?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 21:17
11/25 A kérdező kommentje:
Azért nem... Ha 10 ezerrel többet keresnék akkor inkább több ételre költeném, nem Fuzeteára.. Most is pl sokszor csak üres kenyér jut az asztalra, esetleg egy kis sóval ízesítem.
Most hogy jön a tél és fűteni kell, még nehezebb lesz!
2020. szept. 24. 22:15
12/25 anonim válasza:
Ne izesitsd soval, azon is tudsz sporolni.
13/25 anonim válasza:
Imádlak én is,a múltkor írtam,hogy ez bizony 10000ft- tal több! Nem éri meg.
14/25 anonim válasza:
Te üres kenyeret eszel minden nap? Te rohadt burzsoá. Nekünk max ünnepnapokon van üres kenyér, a többi napon a vakolatot rágjuk le a falról.
15/25 anonim válasza:
Fényevést javaslok, az ingyen van.
16/25 anonim válasza:
A te fizetésed +40200 ft. Te írtad le a 8. komemntben.
17/25 anonim válasza:
Legalább nem rongálod az egészséged cukros löttyel. Arra még nem gondoltál, hogy teát fözz és lehűtsd? Lehet, hogy arra futná nem?
19/25 anonim válasza:
Kb mekkora havi jövedelem szükséges ahhoz, hogy valaki megengedhesse magának a üres kenyér és só rendszeres, akár napi szintű fogyasztását?
:)
20/25 A kérdező kommentje:
Nettó 160 ezer!
2020. szept. 25. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!