Bruttó mennyit lehet kihozni ebből a munkából szerintetek?
Figyelt kérdés
és fontos ,hogy pesti munkavégzés így kérnén, hogy a minimálbér meg netto 120-akat ne erőltessük, pesten ezért többet fizetnek valamivel.
én br 300-at gondolnék kb. szerintetek?
2020. szept. 22. 12:16
1/9 anonim válasza:
Én ilyen okádék munkáért minimum fél millió nettót kérnék.
2/9 anonim válasza:
Ezerszer inkább állnék prostinak..
3/9 anonim válasza:
Milyen jol megy itt az elso 2 hozzaszolonak...
4/9 anonim válasza:
"Milyen jol megy itt az elso 2 hozzaszolonak..."
Miért is?
5/9 anonim válasza:
Nem megy jól, de azért vannak olyan alja munkák, amiket nem vállalnék bagóért.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem is igazán vagy képbe, hogy mi ez a munka. Ez nem a kopasz csávó aki a bejáratod előtt áll.
2020. szept. 22. 15:15
8/9 anonim válasza:
"Ez nem a kopasz csávó aki a bejáratod előtt áll."
Nem, ez az, aki telefonon zaklat.
Meg aztán neked sem lehet könnyű lenyelni napi 8 órában, ahogy a rokonaid emlegetik mocskos szájjal, fennhangon, vagy éppen öngyilkossággal fenyegetőznek egy sírógörcs közepette.
9/9 anonim válasza:
Ez a pozi pont nem telefonon zaklatos, de ja, az en elveimmel is utkozik.
Meg ezer eve voltam interjun ilyen telefonon zaklatos cegnel es hallgatnom kellet az embereket. Azt hittem elbogom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!