11/21 anonim válasza:
Engem bannoltak penz sehol. Semmire nem valaszolnak.
14/21 anonim válasza:
ezzel mi lett tudja valaki? semmi forgalom nincs orankent 5 uzenet. ennyi volt?
15/21 anonim válasza:
igen szutyok szar és még baszogatnak is ha lehagysz egy vesszőt vagy kisbetűvel írsz valamit :DDDDD
17/21 anonim válasza:
Elolvastatok hogy mit fogadtatok el. 40 milliót is a nyakatokba varrhatnak ha azt találják ki. Bár nem értem hogy, munka szerződés sincs. Vagy csak ijesztget hogy ne adj ki infókat??
18/21 anonim válasza:
Mert én elolvastam azt a szart amit el kell fogadni jelentkezesnel? De ki fizetne nekik 40 milliót? Ezek hülyék
19/21 anonim válasza:
Most vannak üzenetek, de ha rendesen dolgozol valamiért biztos letiltanak. Ilyenkor több jut nekik.. Fura az egész.
20/21 anonim válasza:
Engem nem vették fel. Sokat lehet keresni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!