Szerintetek ebben az esetben érdemes pályát váltani?
Most diplomáztam gyógypedagógusként, elkezdtem dolgozni egy iskolában, mellette csinálom a mesterképzést. A mesterképzéses diplomám elég értékes lesz (BME-TTK Számítógépes és kognitív idegtudomány), viszont a gyógypedagógiával most gondban vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket, akikkel vagyok, viszont rengeteg a stressz, mindennapos a verekedés, gyakran senkire se hallgatnak, és nettó 160000-rel nem vagyok megelégedve, mondjuk nyilván tudtam hogy ennyi lesz a kezdőfizetésem. Most viszont lenne lehetőségem ingatlanközvetítőként dolgozni, a cég kiképez, már a betanulási időben is magasabb lenne a fix bevételem, mint most, érdekel is ez a terület.
Viszont fáj is a szívem, hogy csak úgy otthagynám a gyerekeket meg a főnökömet, mert nehéz találni gyógypedagógust, főleg abba az iskolába. Szerintetek ésszerű döntés lenne pályát váltani és 2 év múlva, amikor megvan a mesterdiplomám, azzal foglalkozni, vagy maradnom kellene, mert gyógypedagógusként mindig lenne munkám?
Csak véleményeket várok, a döntést úgyis nekem kell meghozni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!