Mit kezdjek magammal a jövőben?
25 éves vagyok, középiskola után nem tudtam mit kezdjek magammal, ahogyan most sem, így elmentem pincérnek, letettem a szakmát, pincérként dolgoztam ez év elejéig, de nem nőtt a szívemhez, csak csináltam, mert valamit kellett csinálni. Bejött a vírus, kirúgtak, kiköltöztem külföldre testvéremhez(német nyelvterület), nem beszélem a németet, csak angolul tudok középszinten, ennek ellenére találtam munkát, jól keresek(otthoni viszonyokhoz képest), nyílvánvalóan nem olyan munkát végzek amit az ember szívesen csinál éveken keresztül, de ha otthon nem tudtam magamnak normális munkát találni, mivel nem értek semmihez, csak vendéglátásban van tapasztalatom, így itt sem valószínű, hogy normális munkát végezzek. Ezért szeretnék valamit kezdeni magammal, elkezdeni tanulni végre, ha már eddig nem foglalkoztam vele, viszont nem tudom merre induljak, mi foglalkoztat, vagy mit csinálnék szívesen. Egyszerűen csak azt tudom, hogy valamit kell kezdeni magammal, mert különben csak sodródni fogok, és 30 éves koromra is ugyanez fog lejátszódni bennem.
Gondolkodtam azon, hogy megérné e jövőre elkezdeni tanulni otthon egyetemen például, vagy feküdjek rá a németre és maradjak itt, próbáljak meg itt tanulni később, normális munkát találni, vagy tanuljak otthon, később jöjjek vissza? Elveszettnek érzem magam, csak létezem és élek a mókuskerékben, az idő pedig telik.
Ti mikor, hogyan döntöttétek el, hogy engem ez érdekel, és ezt fogom tanulni?
2: IT területen gondolkodom, mindig is az kötött le úgymond, érdekel a technológia stb.
Vendéglátást rühellem, nem nekem való, nem vagyok olyan típus, aki ezt tudná csinálni szívesen, élete végéig, nem szeretek beszélgetni idegenekkel, így nem is erőltetem , hogy ebben tanuljak tovább :D
Minek mennél egyetemre, ha nem tudod mit akarsz?
Az IT ha érdekelt volna, már rég csinálnád, ahhoz nem kell egyetem, hogy elkezdj programozni... :D
Sztem próbálj ki sokféle melót, járj el önkénteskedni esetleg, aztán majd kiderül mi tetszik, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!