Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki közületek a...

Dolgozik valaki közületek a Szilícium-völgyben fejlesztőként ? Ha igen mik a tapasztalatok ?

Figyelt kérdés

Mennyire jó kint az élet/munka ? Tényleg sok az indiai ? Mekkora a hajtás ? Hány órát dolgoztok egy héten? Úgy hallottam Amerikában elég kevés a szabadnap és azt sem veszik ki. Ha valaki elmegy valahova egy hétre nyaralni már nagy számnak számít ott. Milyenek az emberek ? Mennyire jó ott élni Budapesthez képes ? Hogy látjátok a jövőt ?

Írjatok minél több információt! Köszi!

2020. szept. 11. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy srácot, aki kinn volt pár évet a google-nal. Olyan évi 250000 dollár körül keresett azt hiszem, de egy idő után kiégett, brutál volt a hajtas, szinte benn lakott a cégnél. Ugyhogy eljött, most Londonban dolgozik egy fintech cégnek.
2020. szept. 12. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nettó 250k ? Én dolgoztam volna ott pár èvet ès visszajöttem volna EUba és alapitottam volna egy céget
2020. szept. 12. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Bruttó 250k gondolom... De még így is kiugró a Szilícium völgyben ahol a Google ha jól tudom fizet vagy 140-200k-t sávban. Nekem már 120-140k is bőven elég lenne, inkább az életet élvezem, csajoznék haverokkal lognék munka után és hétvégén, nem csak egy területen epíteném az életem. Nem lehet csak a pénzt hajtani, legalább is nekem az nem élet.
2020. szept. 12. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze aki nagyon élvezi a szakmáját/munkáját annál ezt megértem.
2020. szept. 12. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
En a VISA-nal dolgozom hasonló fizuval és itt Europaban.
2020. szept. 27. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
250k? Az szép. És milyen?
2020. szept. 27. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Hasonló,ami jelenleg 180-189 K

VISA kartyat sokan használnak, Vpay-t stb..szinte mindegyikben benne van az én munkám is. Ez rohadt jo érzés.

2020. szept. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!