Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erre mennyire lehet esélyem?

Erre mennyire lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 9.-es vagyok, saját hibámból olyan iskolába folytattam a tanulmányaim ami még most tetszik de később nem hiszem hogy el tudok helyezkedni vele.

Mivel egy téma felé húz a szívem relatív régóta ezért a következő lenne a kérdésem...

Mennyire van Magyarországon esélyem e-Sport-ból, vagy egyéb gaming karrierrel megélni?

dom, tudom, ez sokak szerint baromság, és megértem.

De aki valamennyire képbe van az kérem válaszoljon!

2020. szept. 10. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Jó lesz neked az a szakma amin most vagy. Később hálás leszel érte. 😂
2020. szept. 10. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős az ötleted. Hány hivatásos esportoló van az országban 10 millió emberre vetítve, akinek ez a fő bevételi forrása? 10-20? Több nem igen. Neked meg olyan tudásra és tapasztalatra lenne szükséged az életben, amire valós kereslet van és igény van. Természetesen az a legkönnyebb, legjobb dolog hogy csak ülsz a seggeden és a játékért pénzt kapsz amit szórakozva megkeresel (nem véletlenül akar a mai gyerekek legalább negyede influencer lenni), de az élet nem így működik, és ami bejött mondjuk 200 embernek, nem azt jelenti hogy még 2 milliónak is be fog, és akkor lesz az országban 3 millió nyugdíjas, 2 millió foglalkoztatott, 2 millió tanuló, meg 3 millió esportoló-youtuber-streamer-influencer.

Persze dobd fel anyuéknak az ötletet, hátha értékelik, mert van az országban ilyen burzsuj esportoló iskola évi 1 millió forint feletti tandíjjal.

2020. szept. 10. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Jelenleg több ember él lottóötösből mint esportból Magyarországon.

Sok sikert!

2020. szept. 10. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Én is akartam űrhajós lenni, van ilyen. Majd elmúlik.
2020. szept. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!