Erre mennyire lehet esélyem?
Jelenleg 9.-es vagyok, saját hibámból olyan iskolába folytattam a tanulmányaim ami még most tetszik de később nem hiszem hogy el tudok helyezkedni vele.
Mivel egy téma felé húz a szívem relatív régóta ezért a következő lenne a kérdésem...
Mennyire van Magyarországon esélyem e-Sport-ból, vagy egyéb gaming karrierrel megélni?
dom, tudom, ez sokak szerint baromság, és megértem.
De aki valamennyire képbe van az kérem válaszoljon!
Felejtős az ötleted. Hány hivatásos esportoló van az országban 10 millió emberre vetítve, akinek ez a fő bevételi forrása? 10-20? Több nem igen. Neked meg olyan tudásra és tapasztalatra lenne szükséged az életben, amire valós kereslet van és igény van. Természetesen az a legkönnyebb, legjobb dolog hogy csak ülsz a seggeden és a játékért pénzt kapsz amit szórakozva megkeresel (nem véletlenül akar a mai gyerekek legalább negyede influencer lenni), de az élet nem így működik, és ami bejött mondjuk 200 embernek, nem azt jelenti hogy még 2 milliónak is be fog, és akkor lesz az országban 3 millió nyugdíjas, 2 millió foglalkoztatott, 2 millió tanuló, meg 3 millió esportoló-youtuber-streamer-influencer.
Persze dobd fel anyuéknak az ötletet, hátha értékelik, mert van az országban ilyen burzsuj esportoló iskola évi 1 millió forint feletti tandíjjal.
Jelenleg több ember él lottóötösből mint esportból Magyarországon.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!