Az hogy lehetséges, hogy dupla annyit dolgozom, fele annyiért, mint 5 éve?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 13:44
21/31 anonim válasza:
A 200 csak a jutalom, amit azért kapok, ha beajánlok valakit. Az alapfizu 450br.
22/31 anonim válasza:
"A 200 csak a jutalom, amit azért kapok, ha beajánlok valakit. Az alapfizu 450br."
Nyelvtudás nélkül 420br az alapom..
23/31 anonim válasza:
Kedves egészségedre, engem nem zavar. És lesz 3 év múlva 800? Lehet Home officeból dolgozni?
24/31 A kérdező kommentje:
Mi a feladat?
2020. szept. 12. 08:34
25/31 anonim válasza:
"Kedves egészségedre, engem nem zavar. És lesz 3 év múlva 800?"
Álmodozzál csak. :D
26/31 anonim válasza:
Fel kell venni a telefont, beszélgetni, felhasználói szintű IT problémákat megoldani, aztán meg leadminisztálni. Nem egy nagy történet.
27/31 A kérdező kommentje:
Hol lehet jelentkezni?
2020. szept. 13. 08:41
28/31 anonim válasza:
#26: Az ilyen IT helpdesket nem lehet huzamosabb ideig csinálni anélkül, hogy belehülyülnél. Tudom, mert 4 évet húztam le benne és örök időkre elég volt! Amikor olyan sík hülyék hívnak, hogy lebetűzöd neki a PING parancsot, erre beírja a konzolba, hogy péterilonanorbertgábor, akkor falba vered a fejed, de sajnos még ettől is van lentebb!
29/31 anonim válasza:
Annyi a titok, hogy feljebb kell benne lépni. Több fizu, nagyobb szabadság.
30/31 A kérdező kommentje:
Hogy lehet feljebb kerülni?
2020. szept. 14. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!