Milyen Eurnics-ban dolgozni? Jó a fiztés, rugalmas a beosztás?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat tudtok esetleg írni?
Munkát keresek, és kaptam egy fülest, hogy nemsokára meghirdetnek onnan egy munkát a környékünkön. Gondoltam körbekérdezek előtte.
2020. szept. 8. 10:24
1/6 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki dolgozott ott, utálta. Azt mesélte, hogy alig volt fix fizuja, brutálisan kellett zaklatni minden betévedő embert, és rájuk sózni minden vackot, hogy a jutalékból pénzhez jusson. Ezek alapján én nem ajánlanám.
2/6 anonim válasza:
Próbáld ki és megtapasztalod, az hogy ki kitől mit hallott arra ne alapozz! Akkor soha nem lesz munkád, mert mindig mindenki negatívat mond, csak hogy elvegye a kedved, remény érzeted. én már senkit nem kérdezek semmiről, megyek és megnézem megtapasztalom magam, nem tudhatod neked mi jön be. Azért mert másnak nem ment, nem biztos neked nem menne.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Egy egyszerű kérdésen hogyan tudsz ennyire kikelni magadból?
Korona miatt nincs itt sok munka, de folyamatosan jelentkezek, csak a nagyobb vállalatokról érdeklődöm.
Felesleges háborognod más életén.
2020. szept. 8. 11:45
4/6 anonim válasza:
Én nem vagyok felháborodva, csak leírtam a véleményem. Ha ez a ehetőség van ragadd meg, ennyi, de a te dolgod, igazából nem érdekel mit csinálsz, csak tanácsot adtam.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy modort lehet tartani.
2020. szept. 8. 13:24
6/6 anonim válasza:
Milyen modor? Semmi sértő nem volt benne, mit sírsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!