Budapesten nettó 200ezer forint alatti fizetésből meglehet élni?
Egy ismerőstől hallottam, hogy egy vállalkozó kiakadt ezen, amikor ilyen bérigényt kértek tőle(200 kézbe, minimálbérre bejelentve), szaktudást nem igénylő munkára.
Nem tudom mennyire gondolhatott a vállakozó, mennyit fizetne, 160 körül?
Hogy lehet annyi pénzből budapesten megélni? Főleg ha saját lakása sincs az embernek, nyugati élelmiszerárakkal :))
"ah, legyél felelős magadért, keress munkát úgy hogy nem adnak 200 nettót sem, tanuljon mindenki mérnöknek meg programozónak."
Simán biztonsági őrként megkeresed a nettó 240e-et, a takarítónők igaz csak 160e-et keresnek, de azt 4 órára. Nem kell ide ez a rizsa.
# 11
Persze-persze-persze...
2019. őszén SQL-lekérdezéseket írtam, Excel pivot-okat kell gyártanom, eszközöket telepítenem, mellette adminisztratív feladataim voltak. Totál fehéren NEM volt meg a nettó 240-em.
Most SQL-lekérdezéseket írok, szoftver működését kell megértenem 0 dokumentációból és hibákat megoldanom, felhasználók kérdésére válaszolnom, gondjaikat megoldanom, néha valamennyire programoznom is, most nem fehéren, akkor 8 órában, amikor van annyi munka és kb. a nettó 240 van meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!