Munkanélküliség és depresszió?
#12: nem báttya, hanem valami csajszi. Azért MSc-vel mindenképp jobbak a lehetőségek, szerintem ezt nehéz lenne cáfolni.
Kérdező: nem kell kikérni semmit, ezek központilag megvannak nekik. Bővebben meg itt: [link]
13-as köszii :)
amugy ja valami csajszi vagyok bár gyakorlaton mindenki báttyázott mindnekit :D..
matektanár lennél esetleg? :D
de am. voltam matektanárnál is de nem sokat segitett, kb úgy magyarázott mint tanórán ahol a fél osztály nem figyelt és a tanár csak magyarázottannak a 6 gyereknek aki figyelt..
#16, életvezetési tanácsokat nem szeretek adni, de egy munkanélküli MSc-s meg egy munkanélküli 8 elemis aki a családjának is tartozik nem a legjobb párosítás :P
Bár persze más, mikor ott vannak még a szülők is. Én is visszasírom ezt az időszakot, mikor még nem volt ilyesmire gondom. Vagy leginkább csak nem érdekelt.
De hát, áldásom rátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!