Munkanélküli segély online intézve mennyi idő?
E-mailen kaptam a levelet 07.25.-én, hogy milyen papírokat küldjek nekik vissza, amire van 3 napom. Ezt meg is tettem még aznap mikor a e-mailt megkaptam, viszont azóta semmiről nem tudok, és a telefont sem veszik fel. Nincs egy határozatom se.
Beléptem a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat "fiókomba" de ott semmit nem látok, csak h legyek türelemmel mert sok a kérelem, viszont ha jól tudom 30 nap van elbírálásra, és ez már túl van a 30 napon.
Elsősorban az a problémám, hogy semmit nem tudok arról, hogy hol tart az ügyintézés, vagy hogy befogadták-e a dokumentumaimat.
Másnak mennyi idő volt az online intézett munkanélküli segély?
Akkor úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül, bár oké érthető mert most eléggé sok lett a munkanélküli, de azért valami infót mégis küldhetnének, legalább e-mailen.
Ma vagy 5x hívtam őket, és semmi. Telefont nem veszik fel, a másik szám pedig nem hívható.
Nade jó.... akkor itt van mindenre példa... Munkaadóm már nekem se, lassan 3 hónapja.
Nincs kedvem baromira bemenni, de hát így kénytelen leszek, pedig gondoltam h az online ügyintézésnek ez lenne az elsődleges célja h ne személyesen menjen be az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!