Mennyit keres egy targoncás külföldön?
Ezeket az ostoba kérdéseket nem értem. Még azt sem lehetne megmondani, hogy itthon mennyit lehet vele keresni. Legfeljebb egy minimum értéket, és talán egy felső határt.
Vannak nagyon gyengén fizető cégek, akik minimálbérre jelentenek be, és vagy nem is adnak többet, vagy zsebre. De ez nem egy jól fizető munka. És lehetnek olyan munkahelyek is, ahol jobb fizetés van, de az sem magas nyilván.
Műszakbeosztás, munkakörülmények is nagyon változatosak lehetnek.
Külföldnek meg Afganisztán, Tunézia, Etiópia is külföld, meg Svédország is. Meg Nagykáta.
5-ös! te válaszoló!
Bár kiírás szerint két perccel később írtam, de valójában a már törölt első kérdés után írtam. Ausztria csak később jelent meg. Lehet, hogy előbb írtad, de azt még nem láthattam.
A válaszom lényege része így is megállja a helyét. Nem jól fizetett munka sehol, és cégenként eltérő lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!