Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy targoncás...

Mennyit keres egy targoncás külföldön?

Figyelt kérdés
És el lehet helyezkedni minimális gyakorlattal? Jobb lehet,mint egy futármunka?
2020. aug. 24. 09:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Külföldön hol? Romániában?
2020. aug. 24. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ausztriában
2020. aug. 24. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ezeket az ostoba kérdéseket nem értem. Még azt sem lehetne megmondani, hogy itthon mennyit lehet vele keresni. Legfeljebb egy minimum értéket, és talán egy felső határt.

Vannak nagyon gyengén fizető cégek, akik minimálbérre jelentenek be, és vagy nem is adnak többet, vagy zsebre. De ez nem egy jól fizető munka. És lehetnek olyan munkahelyek is, ahol jobb fizetés van, de az sem magas nyilván.

Műszakbeosztás, munkakörülmények is nagyon változatosak lehetnek.

Külföldnek meg Afganisztán, Tunézia, Etiópia is külföld, meg Svédország is. Meg Nagykáta.

2020. aug. 24. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugandában kb 120 eurónak megfelelő öszeget
2020. aug. 24. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

5-ös! te válaszoló!

Bár kiírás szerint két perccel később írtam, de valójában a már törölt első kérdés után írtam. Ausztria csak később jelent meg. Lehet, hogy előbb írtad, de azt még nem láthattam.

A válaszom lényege része így is megállja a helyét. Nem jól fizetett munka sehol, és cégenként eltérő lehet.

2020. aug. 24. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézd meg!

2020. aug. 24. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!