Mi az értelme ennek a sok biztosítós állásnak?
Őszintén én nem tudom, hogy mennyire jó, de nekem nem tetszik.
Egy közeli ismerősöm ebben az évben kezdte el. Először is tanulni kellett utána egy tesztet kellett csinálnia,ha jó lett, akkor "vették fel". Ezután katás vállalkozóvá kellett válnia. Tehát az 50ezer Ft havonta, amit ki kell termelni, ha főállású kata. Sztem aki vállalkozó tudja, ahhoz hogy sikeresen legyen itt a szabik és betegszabi sem úgy gy vannak mint alkalmazottként. Ha azt akarod h jól menjen akkor sok energiát és erőt és időt kell bele fektetni. Elején sokat kell tanulni, meg kell tanulni felmérni az igényeket. Azt, h te osztod be az idődet nem tudom mennyire helyén való itt. Hiszen itt nem az van h te 8-16.00ig dolgozol és ebben az időszakban vsgy jön az ügyfél alairni szerződést vagy nem. Neked az a lényeg h jöjjön mert abból kapsz jutalékot. Ha azt mondja h péntek este 6kor tudja alairni akkor menni kell érte. Nem is árt talán ha van kocsi vagy minimum jogsi.
Én személy szerint jobban érzem alkalmazottként. Ha vége munkaidőnek én lerakom a munkát és kész. Ezzel szemben ismerősömnek fel kell készülni az ügyféllel való találkozásra, ki tudja hány órakor, vannak meetingek is, vírus alatt otthonról is dolgoztak.
Fizetés pedig megkötött szerződések alapján van. Első hónapokban nem volt nagy bevetele(kb 150-190ezet ft), ezt máshol is megkeresed). Most azt mondta, hogy jobb a fizetése mint előzőleg, nem tudom mit takar pontosan.
Ja és keresni kell az ügyfeleket. Volt, hogy megkerte, hogy egyik ismerősömet kérdezzem már meg, hogy nem e akár vele beszélgetni. Gondolatod mennyire örültem neki. Ne az én ismerőseimet keresse ilyenekkel hanem a sajátját. Ő vállalta ezt a munkát. Tudta, hogy neki minden hónapban kell valamennyi szerződést kötni, akkor vállalja a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!